Follow:

Moto G5

 photo 2017MotoG5b_zps0ieiagdz.jpg
Mijn smartphone Huawei Ascend P7 is tijd om te vervangen en ook nog is de abonnement al voorbij. De camera zelf werkt nog goed, alleen de geheugen is snel vol als ik foto`s of filmpje maak. Dat is wel best vervelend en ook sommige app werkt af en toe mee of worden traag. Maar nu heb ik nieuw smartphone “Moto G5”. Vandaag vertel ik meer hierover…

 photo 2017MotoG5aa_zpscifqzb1q.jpg
Na een paar weken las mijn lieve man op internet welke de beste camera heeft bijvoorbeeld en andere positieve dingen lezen. En ik ben ongeduldig om snel de nieuwe te hebben, besloten wij MOTO G5 kiezen. Op 1 april kwam postbode het pakketje brengen en dat is mijn nieuw smartphone MOTO G5. Hieronder zet ik op rij specifiek van deze smartphone die ik deze komt van Coolblue
– Afmetingen : H-15,02 cm | B-7,4 cm | D-0,77 cm
– Platform : Android 7.0 Nougat
– Beeldscherm : 5,2 inch, 1080 x 1920 pixels
– Gewicht : 124 gram incl. batterij
– CPU : Quad-core 1.8 GHz Cortex-A9
– Geheugen : 32 GB intern/ RAM: 3 GB
– Camera : 12 M
– Video Opname kwaliteit : 4K
– Batterij : Lithium-ion, 3000 mAh.
– Geheugenkaart : MicroSD
– Wifi-standaard : Wireless A, Wireless B, Wireless G, Wireless N
– Bluetooth : versie 4.2

 photo 2017MotoG5bbbbb_zpsw8jo4oil.jpg
De inhoud : smartphone MOTO G5 | USB-port en kabel | Batterij | Handleiding boek

 photo 2017MotoG5bbbb_zpseuzvus5f.jpg
Wat ik opvalt, eerste moest ik de batterij zelf erin doen en geen oortelefoon meegeleverd. Gelukkig heb ik thuis nog een paar liggen. Tweede moest ik de simkaart knippen. Naast de simkaart kan ik de micro SD kaartje erin doen aan de onderkant. Ik vind het niet zo handig dat de kaarten aan de onderkant inzit. Die van Huawei zit in zijkant, vind ik handiger als je de kaart wilt vervangen. Dat stuk makkelijker. Wat ik nog niet fijn is dat openen van de klep achterkant niet zo soepel en geen hulpje (bij de Huawei heeft er een kleine dingetje voor de kaart plekje openen). Toen ik de batterij en de kaart(en) moest erin doen, word ik chagrijnig van want tja het is niet makkelijk de klep te openen. Grrrr..!
Goed…met hulp van mijn man en de kleine ding van Huawei kan ik de batterij en simkaart en SD-kaart in zijn plaats doen. Dan kan ik gelijk aan de slag. De whatsApp van mijn oude Huawei makkelijk overgenomen en via de Google account kan weer prima draaien. Alle Apps heb ik opnieuw installeren maar het ging soepel. Foto`s en film maken prima, alleen als ik selfie maak, is de kleur bleek, ik zie er bleek uit. Misschien moet ik nog uitzoeken. Ik maak dagelijks en de laatste tijd filmpje en vlog duurt de batterij toch snel leeg. Gelukkig heb ik powerbank. Opladen is niet zo snel zoals ik gewend ben aan mijn oude toestel. Met alle plus en minpunten ben ik blij met mijn nieuw smartphone.

Met Moto G5
 photo 2017MotoG5aaa_zpsvrx0wjde.jpg
Voor deze smartphone betaal ik €199. Vanaf april maak ik snapshot met deze smartphone. Ik heb andere hoesje nodig om hem te beschermen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like