Follow:

Grahams Natural – Dag Crème

Grahams Natural anti agin cream
Een tijdje terug liet jullie al twee beauty producten “Sooth-it Balm” en “Bath Oil” van Grahams zien. Vandaag laat ik in dit artikel de “Dag Crème” van Grams Natural aan jullie zien. Lees je mee

Grahams Natural anti agin cream
Grahams Natural Dag Crème zit in een een plastic verpakking, simpel maar handig met pompsysteem. De crème bevat onder andere b-complex vitaminen, mineralen en antioxidanten geven de crème een unieke anti-aging en helende werking. Het voedt en verzorgt de droge huid. Het zoethout en zeewier extract zorgen voor het tegengaan van huidveroudering. Zeewier (“bladderwrack”) wordt in toenemende mate gebruikt als krachtige antioxidant. Het bevat een hoge dosering vitamine C en beschermt de huid door de enorme hoeveelheid mineralen uit de zee zeer goed tegen veroudering.

Grahams Natural anti agin cream
Met een handige pompysystem kan je de creme ontzettend makkelijk te doseren. De Crème is niet te dun en het is juist een subtiele anti-aging crème met Shea Butter om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Het smeert gemakkelijk en trekt snel in. In het weekend gebruik ik soms alleen dagcrème en ik merk dat mijn huid heerlijk de hele dag zacht aanvoelen en hydrateert. Zelf ben ik erg enthousiast over dit product. Wat een hele fijne dagcrème om iedere morgen mijn gezicht heerlijk verwennen. Grahams Dag Crème is geschikt voor alle huidtypen, te koop bij alle drogisterijen of bij de webshop Grahams Natural voor de prijs van €19,99 (125ml.)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply esther perfors

  Mooi product, lijkt me fijn. Ik gebruik zelf alleen maar pompjes en tubes, werkt zoveel fijner en schoner!
  esther perfors´s last blog post ..Give-away! Bampidano zomer 2018: Hip en comfortabel naar buiten!

  14 April 2018 at 22:52
 • Reply Amylia De Schepper

  Wat een toeval dat ik dit lees, ik heb een nieuwe nodig! Ik ga er eens naar kijken!
  Amylia De Schepper´s last blog post ..Aspergetaart met gerookte zalm

  14 April 2018 at 22:02
 • Reply Linda

  Ik ben dol op producten die zeewie bevatten, het is zo goed voor je huid!
  Linda´s last blog post ..Beginnen met veganistisch eten – de basis

  14 April 2018 at 11:11
 • Reply Lindsey Beljaars

  Ziet er prima uit!! Ik vind het altijd zoo fijn als er een pompsysteem op zit!
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

  13 April 2018 at 11:32
 • Reply Karen - Dressing in labels

  Ik ken dit merk nog niet. ik ben net iets minder fan van een pompsysteem omdat je zo toch altijd product hebt dat achter blijft in de fles. De ingrediëntenlijst klinkt wel veelbelovend.

  12 April 2018 at 21:33
 • Reply Tania

  Had nog niet van dit merk gehoord en vind de creche fijn klinken. Het pompje is heel handig
  Tania´s last blog post ..Charcoco Cosmetics | Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder & Bamboe Tandenborstel

  12 April 2018 at 21:05
 • Reply Judith

  Klinkt goed! Ik heb dit merk eens gehad douchegel geloof ik en facewash, die waren op zich heel fijn

  12 April 2018 at 19:26
 • Reply Nienke

  Klinkt fijn! Ik heb wel eens van dit merk gehoord, maar nog nooit wat geprobeerd.
  Nienke´s last blog post ..Uit de pers: Pip Studio Good Morning collectie

  12 April 2018 at 12:23
 • Reply nicole

  Ik vind zo’n pompsyteem ook altijd erg fijn! Alleen de prijs is voor mij wat aan de hoge kant.
  nicole´s last blog post ..Klantenservice Fitbit: top!

  12 April 2018 at 11:23
 • Reply bychristiana

  Lijkt mij een prima dagcrème, super ook dat hij in een pompje verpakt zit. Dat is toch eigenlijk een stuk hygiënischer dan een open pot.
  bychristiana´s last blog post ..Unboxing Beauty trade beurs goodiebag

  12 April 2018 at 08:50
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge