Follow:

Grahams Natural – Dag Crème

Grahams Natural anti agin cream
Een tijdje terug liet jullie al twee beauty producten “Sooth-it Balm” en “Bath Oil” van Grahams zien. Vandaag laat ik in dit artikel de “Dag Crème” van Grams Natural aan jullie zien. Lees je mee

Grahams Natural anti agin cream
Grahams Natural Dag Crème zit in een een plastic verpakking, simpel maar handig met pompsysteem. De crème bevat onder andere b-complex vitaminen, mineralen en antioxidanten geven de crème een unieke anti-aging en helende werking. Het voedt en verzorgt de droge huid. Het zoethout en zeewier extract zorgen voor het tegengaan van huidveroudering. Zeewier (“bladderwrack”) wordt in toenemende mate gebruikt als krachtige antioxidant. Het bevat een hoge dosering vitamine C en beschermt de huid door de enorme hoeveelheid mineralen uit de zee zeer goed tegen veroudering.

Grahams Natural anti agin cream
Met een handige pompysystem kan je de creme ontzettend makkelijk te doseren. De Crème is niet te dun en het is juist een subtiele anti-aging crème met Shea Butter om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Het smeert gemakkelijk en trekt snel in. In het weekend gebruik ik soms alleen dagcrème en ik merk dat mijn huid heerlijk de hele dag zacht aanvoelen en hydrateert. Zelf ben ik erg enthousiast over dit product. Wat een hele fijne dagcrème om iedere morgen mijn gezicht heerlijk verwennen. Grahams Dag Crème is geschikt voor alle huidtypen, te koop bij alle drogisterijen of bij de webshop Grahams Natural voor de prijs van €19,99 (125ml.)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like