Follow:

Weleda Skin Food lijn

2019-Weleda-Skin-Food1a
Skin Food, de 100% natuurlijke alleskunner en hersteller voor droge en ruwe huid is. Al jaren een van Weleda bestellers en topfavoriet van celebs en make-up artis. Vanwege het grote succes Weleda heeft het Skin Food assotiment uitgebreid. Skin Food is nu beschikbaar in 4 varianten : Skin Food Light, Skin Food body butter en Skin Food lipbalm en natuurlijk Skin Food Original (in handige formaat). Vandaag vertel ik in dit blogpost over Weleda Skin Food lijn. Lees je mee

Weleda Skin Food

Voedende alles-in-één-crème
2019-Weleda-Skin-Food1aaaaa
Weleda Skin Food heeft eigen kenmerk “groene verpakking”. Ik ben heel erg blij toen ik voor de eerste keer kennis maakte met Weleda Skin Food. Ik ben heel erg tevreden, een van mijn favoriete beauty producten.

Weleda producten bevat 100% natuurlijk en biologische ingrediënten. Waarom Skin Food?
– Voedt en herstelt (extreem) droge huid
– Vermindert jeuk en trekkerig gevoel
– Sinds 1926

Het hart van de unieke Skin Food-formule?
– Driekleurig viooltje : brengt de huid in balans
– Calendula : wondhelend en ontstekingsremmend
– Kamille : verzacht en breng tot rust

Weleda Skin Food Light en Original €5,99 ( 30ml )

Skin Food Light : Hydraterende alles-in-één crème | Skin Food : Voedende alles-in-één-crème
2019-Weleda-Skin-Food1aa
Weleda Skin Food Light en Weleda Skin Food zit in een tube met handig klikbaar dopje. Ze zijn beschikbaar in handige formaten. De Light versie is een lichter textuur dan de original versie maar beide smeert het makkelijk en trekt goed in huid. Geen plakkerig gevoel. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gehydrateerd. Beide versie is geschikt voor gezicht en lichaam. Two in 1 product, handig om overal mee te nemen. Mijn huid voelt lekker zacht en gehydrateerd.

Weleda Skin Food body butter €13,99 ( 150ml )

Traktatie voor droge tot zeer droge huid
2019-Weleda-Skin-Food1aaab
Wanneer je Weleda Skin Food body butter pot open maakte, lag er een aluminium folie bescherming. De butter trekt goed in huid en het ruikt ook nog eens lekker fris (citrus).

Weleda Skin Food Lip Balm €4,99 ( 8ml )

Redt gesprongen lippen
2019-Weleda-Skin-Food1aaaa
Weleda Skin Food Lip Balm zit in een tube. De balm heeft een boterachtige structuur. Het brengt makkelijk aan op je lippen. Ik heb altijd droge lippen. Toen ik deze lip balm op mijn lippen smeerde, merk ik meteen mijn droge lippen zacht aanvoelen.

Weleda Skin Food

2019-Weleda-Skin-Food1aaaaa
Weleda Skin Food lijn kan je gebruiken om het hele lichaam te verzorgen, van droge en ruwe huid van elebogen tot voeten en zelf het gezicht. Weleda Skin food gebruik niet alleen voor je huid beschermen, maar ze geeft ook extra glans aan je make-up. Echt een veelzijdig beauty product van Weleda. Ik gebruik de Skin Food Light voor dagcrème en de original verzie voor nachtcrème maar ook als ik onderweg ben, gebruik ik hem voor mijn handen en andere droge plekken. Ik ben heel erg tevreden met Weleda Skin Food lijn. Ik ben echt fan van. Weleda Skin Food is te bestellen op Weleda webshop, verkooppunten vind je hier. Ook o.a. bij de Tuinen, bij de drogisterijen of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. Het bevvat affiliate links. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like