Follow:

Fashion friday : Paperbag shorts black

2020lilylulufashion-Paperbag-Short4aaaaa Zomer komt eraan en ik heb er zin in. In de vlog video heb ik het pakketje unboxen met daarin een mooie korte broek. En vandaag is friday dat betekent Fashion friday weer online. Eerlijk wil ik regelmatig fashion friday plaatsen maar het lukt niet. Zo jammer want ik vind fashion item erg leuk. Misschien moet ik echt toch tijd van maken. Maar goed nu ga ik deze mooie paperbag short aan jullie laten zien. Kijk je mee

2020lilylulufashion-Paperbag-Short4a Een tijdje geleden ontving ik het berichtje dat de webshop lilylulufashion met mij graag samen werken. Voordat ik ja zei, kijk eerst meestal naar de website en ik zag al een leuke fashion items. Ik zei nee tegen natuurlijk. Na rondgesnuffeld heb ik deze Paperbag shorts black uitgekozen. Ik heb niet zo veel korte broek dus vandaar dat ik een korte broek gekozen. Deze korte broek ziet er een leer maar eigenlijk niet, het is kunstleer met tailleband. De broekzakjes aan de beide kanten vind ik erg handig. De waist heeft een brede elastiek band, zonder ritssluiting dus. Met of zonder tie vind ik ook mooi maar op foto`s heb ik die tie gewoon dragen. Het ziet er toch leuk uit. Wat nog fijn is dat deze broek kan gewoon wassen op 30 graden. Fijn om te weten dat de broek kan gewassen worden.

Trouwens op de site heb ik natuurlijk naar alle categories rondgekeken. Het is misschien een beetje raar met deze situatie (covid19) maar op de categorie feest vind je daar hele mooi partywear. Ik zie het wel aantal mooie partywear die ik wel graag bestellen. Als je kleding of jurkje voor special gelegenheid, vind je op de website lilylulufashion

2020lilylulufashion-Paperbag-Short4aa 2020lilylulufashion-Paperbag-Short4aaa 2020lilylulufashion-Paperbag-Short4aaaa
Wat vind je van mij shorts?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Tania

  die short staat je heel leuk hoor

  22 April 2020 at 17:34
 • Reply Henk

  Mooi contrast met dat blauw, stoer

  18 April 2020 at 15:17
 • Reply Tessa

  Wat een stoere short. Erg tof en volgens mij kan je er veel verschillende looks mee maken
  Tessa´s last blog post ..Review: Pixi + Heart Defensor oogschaduw palette

  17 April 2020 at 16:32
 • Reply Lodi

  Staat je goed! Mooi hoor en echt een broek die ik ook zo zou willen dragen, kom maar op met de zon en het mooie weer!

  17 April 2020 at 14:44
 • Reply Jouvence

  Wat een super toffe shorts vind ik dit! Staat je goed.

  17 April 2020 at 14:33
 • Reply Felice Veenman

  ziet er schattig uit en stoer tegelijk

  17 April 2020 at 13:38
 • Reply nicole orriens

  Ze staan je erg leuk moet ik zeggen. Het is een leuk model ook.

  17 April 2020 at 13:12
 • Reply Joyce - SomedayTodayNL

  Ik ben niet echt van het leer. Maar de stijl vind ik wel ontzettend leuk!

  17 April 2020 at 12:55
  • Reply Dhini

   Dit is niet echt van het leer. Nepleer/kunstleer of pu noemen toch?

   19 April 2020 at 14:03
 • Reply rachel

  hier hebben ze ze ook en ik vind ze leuk!!

  17 April 2020 at 11:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge