Follow:

Home : Photowall in je kamer

2020photowall4aa Hier en daar zijn wat veranderd in ons huis bijvoorbeeld andere laminaat, de andere muur heeft andere kleur, computer kamer en Djess kamer. Vandaag ga ik de muur van Djess`s kamer laten zien. Wat nog leuk is, is er kortingscode voor jullie. Kijk je mee

2020photowall4a Toen ik het berichtje van photowall in mailbox las, ben ik heel erg blij want ik mocht hun product mocht uitzoeken. Toen ik de site van photowall aan het rondkijk, vind ik er daar heel veel verschillende fotobehang of behang zoals muurschilderingen, de ruimte tot scènes met magische bossen en prachtige skylines van de stad. Gevarieerde fotobehang of behang voor de gang, woonkamer, eetkamer, slaapkamer en ook voor in de kinderkamer. Met fotobehang verander de sfeer van elke kamer.

Mijn planning was voor in de eetkamer maar toch veranderd in gedachte en ik vroeg mijn zoon of hij de muur in zijn kamer graag wilt veranderen. Hij zei nee tegen en dan samen wij de behang op de webshop photowall rondkijken en uitzoeken. Het uitzoeken is niet zo lang want mijn zoon weet wat hij wilde “behang met de ruimtevaart / Astronomy & Space”. En daar vinden wij aantal al mooie ruimte behang. Het wordt dus lastig keuzen maar uiteindelijke heeft mijn zoon behang “Set of Universe Infographics: 300×200” uitgekozen.

In het pakketje zat er een rol fotobehang/behang inclusief behanglijm. Voor mij de eerste keer een behang in mijn hand hebben. Samen met met mijn zoon hebben wij zijn kamer behangen. Djess heeft er al zin in en hij kon het niet wachten tot het behang op de muur geplakt worden. Het behang moet eerst geknipt worden en het kost mij ongeveer meer dan een uur om alle behang af te knippen. Het plakken is niet zo moeilijk, wel zorg dat de lijm mag royaal gebruiken. Ik heb beide lijmen gedaan, op de muur en op het behang.Hieronder is het resultaat. Wij zijn trots op onszelf want het resultaat is toch goed gelukt. 2020photowall4aaa 2020photowall4aaaa Zie je blije gezicht van Djess. Hij is erg blij met de ruimte behang in zijn kamer. Eerlijk wil ik nu ook behang in de computer kamer en eetkamer, scheiding tussen woonkamer en eetkamer. Het lijkt mij erg leuk om de kamer andere sfeer te krijgen. Naast fotobehang of behang vind je ook o.a. < a href="https://www.photowall.co.uk/canvas-prints">canvas prints of maak je eigen behang, canvas print of poster. Vergeet de kortingscode te gebruiken, vind je hieronder.

KORTINGSCODE

dhini2021 – 25% korting. Geldig een maand vanaf heden.

Ben je op zoek naar fotobehang of behang? dan de webshop photowall is de juiste adres. Veel shopplezier.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like