Follow:

Renesse vlog dag #5

2020aug5bbbbbbbb

Het is zo handig film maken met smartphone want je kunt tegelijkertijd ook foto`s maken. Ok! de fotos zijn niet zo goed kwaliteit maar je kunt de foto`s in een album maken. Dat vind ik leuk ook (hoewel moet ik nog steeds vakantie fotoalbum van vorig jaar maken). Kijk je mee de zomervakantie vlog dag 5?2020aug5b Nog niet zo veel mensen waren wij al op het markt want woensdag is marktdag in Renesse. Daar wilde Djess een horloge kopen. De oude is ook in Renesse gekocht en de pijltje los dus nieuw horloge nodig. 2020aug5bb Foto credit mijn man. Dank je welDaarna Djess wilde graag de souvenier winkel in en ik zat buiten te wachten en wat doe ik dan als verveel dan natuurlijk foto`s maken. 2020aug5bbb 2020aug5bbbb 2020aug5bbbbb Djess heeft wat gekocht en ik heb maar twee nagellak gekocht. Eigenlijk vier nagellak voor 5 maar samen met nichtje twee nagellak per persoon. Handig toch!
2020aug5bbbbbb Voordat naar het strand, even tukje doen 2020aug5bbbbbbb

VLOG

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like