Follow:

Fashion friday : Wijde T-shirt

Outfit
Het was zonnig maar brrr echt koud en een beetje waaien. Toch gingen wij even heerlijk buiten en gelijk even langs mijn schoonzusje. Voordat wij terug naar huis gingen fietsen. Even snel outfit fotoshot gemaakt. Daarna heb ik ook fiets van Djess op foto`s vast te leggen.

Outfit
De laatste tijd draag ik liever bovenkleding met wijde style. Toen ik deze t-shirt in de sale zag en heb eigenlijk aantal t-shirt nodig dus besloten om deze in de winkelwagen te doen. Met sale prijs kan ik natuurlijk niet laten staan. Op de site stond dat deze is t-shirt maar voor mij soort een dunne truitje maar het maakt mij niet uit. Het zit lekker, alleen als ik mijn handen breed maken, voel soms toch een beetje koud voelen naar binnen. Ik droeg alleen een t-shirt. Verder ben ik blij met deze shirt. De kleur is ook ok, de lengte is goed.

Outfit
OutfitOutfit

WEARING : T-shirt – Stadivarius | Jeans – New yorker | Rugzak – Stradivarius | Shoes – UGG

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like