Follow:

Food friday : Kruidvat Kruidnoten chocolade mix

 photo 2016Kruidnotenchocolade1aa_zpssout7hga.jpg
Het is tijd voor pepernoten en kruidnoten. Overal in de winkels zie ik alle kruidnoten en tegenwoordig meer varianten zoals yoghurt kruidnoten, karamel, chocolade en nog veel meer, geloof ik. Ik heb deze kruidnoten van het huismerk Kruidvat chocolade mix geproefd en ik ga jullie vertellen of die lekker is of niet. Lees je snel mee

 photo 2016Kruidnotenchocolade1a_zpsmjfqq0i9.jpg
De kruidnoten zit een plastic zak met inhoud van 250 gram.
 photo 2016Kruidnotenchocolade1aaa_zps9gvzqtwf.jpg
In de ingredieten zit er wel suiker in.

 photo 2016Kruidnotenchocolade1aaaa_zpspx84xy5z.jpg
Toen ik deze kruidvat heb gekregen, heb ik inmiddels al aantal chocolade kruidnoten op en ik vind ze lekker en dit is een heel smaakvol product. JE proef de kruidnoten en de chocolade tegelijk. Mijn favoriete is de pure smaak omdat de pure chocolade proef ik meer, lekker. De melk vind ik te zoetig. In de zak zitten kruidnoten met drie soorten chocolade “witte, melk en pure chocolade” met wel een flink laagje chocolade. En ze zijn allemaal evenveel hoeveelheid chocolade zowel witte, melk en pure chocolade. Op deze manier hoef ik niet te kiezen welke chocolade ik om de kruidnoot wil omdat zij allemaal in deze zak zitten. Ik heb deze kruidvat kruidnoten chocolade mix als verjaardagscadeau gekregen. Dank je wel! Je kunt deze kruidnoten bij alle kruidvat winkel kopen.

Heb je ook al deze kruidnoten al geproefd?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Volgmama

  Ja de pepernoten zijn erg lekker. Ik hou ervan!
  Volgmama´s last blog post ..Een nieuwe verjaardagskalender van Albelli + Winactie!

  14 November 2016 at 00:30
 • Reply Deb

  Ik zal je eens wat vertellen: ik heb dit jaar nog geen enkele pepernoot aangeraakt… 😉 Ik ben niet zo dol op die zoetigheid, maar als ik dan toch een keer pepernoten eet dan worden het zeker pepernoten met chocolade. Ik vind de met witte chocola het lekkerste.
  Deb´s last blog post ..Pupa Vamp! Extreme Mascara

  11 November 2016 at 23:34
 • Reply Nienke Hilbrands

  Oh, echt mijn verslaving! Hahaha, zo slecht.
  Nienke Hilbrands´s last blog post ..Outfit: Autumn coziness.

  11 November 2016 at 19:13
 • Reply Bertine

  Oh die zijn zo lekker he! al vind ik ze allemaal lekker, ook die van lidl! mijn favoriete zijn de witte!
  Bertine´s last blog post ..Zwangerschapsupdate week 25

  11 November 2016 at 18:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge