Follow:

Food friday : Indomie salade met Inproba Chilli Sauce Sweet

Inproba Chilli Sauce Sweet
Bijna iedereen in Nederland is bekend met Chilli sauce. Een van de grootste Chilli Sauce merken in ons land is Inproba. Ze komen met een nieuw product op de markt, dat 50% minder suiker bevat. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee


Inproba Chilli Sauce Sweet
De nieuwe chilisaus van Inproba zit in een glas transparant fles met chilisaus van Inproba met opvallende blauwe dop. De meest favoriete chilisaus van Nederland, Chilli Sauce Sweet, is nu ook verkrijgbaar met 50% minder suiker. Nét zo lekker, en volgens sommigen zelfs nóg lekkerder dan de gewone chilisaus. En met maar liefst de helft minder suiker. Gemaakt volgens Thaise traditie met een fijne mix van ingrediënten. Zoals pittige chilipepers – die in de fles een stuk milder gestemd zijn. De smaak? De perfecte balans tussen zoet en pittig.

What’s new?
Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker is voor iedereen die lekker wil eten met minder suiker. De helft van de suiker is vervangen door stevia, dat gewonnen wordt uit de blaadjes van de Steviaplant, ook wel honingkruid genoemd. Natuurlijk zoet dus! Stevia bevat bovendien geen calorieën. Uiteraard moest deze chilisaus wel net zo goed in de smaak vallen als de gewone variant. Wat bleek? Het testpanel vond ‘m even lekker of zelfs lekkerder! Helemaal hot én sweet.

Inproba Chilli Sauce Sweet
Mini recept : Indomie salad
– 1 Indomie (Mijn favoriet is Indomie goreng)
– 1 pan
– Haakmolen
– Groenten

Kook de mie zoals de aanwijzingen. Als al gaar, gieten en de mie op de bord. Doe je de bumbu erin en mengen met vorkje. Vervolgens snij je de groenten of gebruik je haakmolen. Ik ben dol op verse/rauw groenten dus ik kook niet de groenten. Maar je kunt ook de groenten half gaar koken. Daarna voeg alle gesneden groenten op de mie en meng ze door elkaar. Laatste voeg je de nieuw Chillie sweet suas van inproba en kroepek erbij…lekker!

Tefal The Cutting Revolution
Inproba Chilli Sauce Sweet voor mij is helemaal niet pittig. Voor mensen die van een beetje pit of niet van pittig hou, is deze Chilli Sauce Sweet zeker voor jou. Deze Chilli Sauce Sweet heeft 50% minder suiker. Je kunt deze saus makkelijk combineren voor je elke maaltijd vooral lekker als dipsaus bij allerlei snacks. Ook prima te gebruiken als marinade of basis voor een dressing. Inproba Chilli Sauce Sweet is te koop bij de supermarkt herken je ‘m aan z’n opvallende blauwe dop.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like