Follow:

HAPPY EARTH Introductie van de groenpas

2021-Happy-Earth-Greenpas10a

Hoi..hoi…! Het Nederlandse verzorgingsmerk HAPPY EARTH lanceert de Groenpas. Hiermee wil HAPPY EARTH consumenten meer duidelijkheid bieden in de wirwar van het eco-jargon en hen helpen de duurzamere keuze te maken voor hun dagelijkse verzorging. Ik heb drie van vier producten en vandaag blog ik hier meer over. Lees je meeBOMEN EN BOS
Duurzaamheid leeft in onze samenleving. Recent onderzoek (GROW, DPG Media, mei 2021) toont aan dat 64% van alle Nederlanders duurzaamheid belangrijk vindt. Zelfs 80% denkt dat duurzaamheid een belangrijker thema wordt in de komende jaren. We willen graag duurzamere keuzes maken, maar op welke manier; dat is de hamvraag. 35% van de Nederlanders wil wel duurzamer leven, maar weet niet hoe en 50% wil graag meer weten over duurzamere mogelijkheden. Tijd om door de bomen het bos weer te zien!
CHECK CHECK TRIPLE CHECK
Hoe maak je een bewuste keuze voor je verzorgingsproducten?
Het is volgens HAPPY EARTH eigenlijk heel simpel: als een product een groen vinkje scoort bij 3 aspecten – ingrediënten, verpakking, productie – heb je een goede keus in handen:
Ingrediënten : Zijn de ingrediënten 100% natuurlijk, zijn de ingrediënten gecertificeerd? Zijn ze vegan? Vrij van SLS/SLES? Biologisch afbreekbaar? Zonder microplastics?
Verpakking : Is de verpakking van gerecycled plastic? Plastic Free of Zero waste?
Productie : wordt het product dichtbij huis gemaakt? Hoe zijn de arbeidsomstandigheden?

SCAN HET EN JE WEET HET
Groenpas-QR-codeWie de groenpas scant, komt uit bij de checklist die helpt in het stellen van de vragen of jouw product de duurzame keuze is op verzorgingsgebied. HAPPY EARTH legt op de site uit welke keuzes het merk zelf heeft gemaakt en waarom. Zo wil HAPPY EARTH helpen meer bewustheid rondom duurzame verzorging te creëren!

HAPPY EARTH: GEEN COMPROMIS
HAPPY EARTH heeft als missie om een dosis vrolijkheid en optimisme te brengen en de allerbeste producten voor de gebruiker en voor de aarde. In HAPPY EARTH producten zitten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten waar jouw huid blij van wordt.

2021-Happy-Earth-Greenpas10aa Happy Earth producten bevatten 100% gecertificeerde natuurlijke ingrediënten en mogen daarom het strenge internationale keurmerk NATRUE voeren. HAPPY EARTH bevat 0% SLS/SLES, is vrij van microplastics, biologisch afbreekbaar, bevat geen aluminium chloorhydraat, is niet getest op dierenen is volledig vegan, gecertificeerd door de Vegan Society. De verpakking van HAPPY EARTH is 100% gerecycled, 100% plasticvrij of 100% zero waste. De productie vindt plaats in Nederland, waardoor geen onnodig transport en CO2 uitstoot nodig is.

Happy Earth Pure Shower 100% Natural

2021-Happy-Earth-Greenpas10aab Het product heeft klikbare dop daardoor makkelijk te doseren en handig om open en uit te doen. De komkommer geur is goed aanwezig, neit te overheersen en het schuimt goed. Na gebruik voel mijn huid lekker zacht aan. Daarna breng ik body lotion zoals ik altijd doe.

Happy Earth Pure Crystal Deo 100% Natural

2021-Happy-Earth-Greenpas10aac De deodorant heeft een leuk verpakking, namelijk van kurk, helemaal plastic vrij verpakking. Een harde stick deodorant en hij is geurloos. In de winter werkt deze deo goed tegen nare geur. Ik heb wel gemerkt dat in de zomer helaas bij mij niet goed werkt. Maar misschien ga ik soort deze deo nog tweede kans geven.

Happy Earth Pure Hand Soap 100% Natural

2021-Happy-Earth-Greenpas10aad De handzeep zit in een verpakking met pompsysteem, handig! De geur is zacht fresh en het is echt zachte handzeep. Het voelt mijn handen lekker zacht aan. Door gewoonte smeer ik altijd mijn handen met handcreme.

2021-Happy-Earth-Greenpas10aa Ze zijn een fijne producten vooral de showergel en hand soap. Zo heerlijk zachte producten. Happy Earth producten zijn te koop bij de drogisterijen en ook online. Meer weten over duurzame keuzes en het HAPPY EARTH assortiment? Scan de Groenpas in de winkel of op social media of kijk op happyearthcare.com

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like