Follow:

Hoera…Djess is 11 jaar geworden

2021-Djess11jaar3a
Vandaag is Djess 11 jaar geworden.

Dit jaar viert zijn verjaardag anders dan andere verjaardag. Vorig jaar waren wel aantal familieleden bij ons om samen zijn verjaardag te vieren. Dit jaar viert zijn verjaardag op zondag 14maart en er waren maar een en of twee familie leden (en andere tijd komen, niet op hetzelfde tijd). Voor traktatie maak ik ook niet zo bijzonder net als toen hij klein was. Dit jaar gaat Djess chips in zijn klas uitdelen. Lekker makkelijk en makkelijk om mee te nemen. Maar ik maak wel tshirt met LEGO minifiguren en 11 voor hem net als elk jaar. Als hij niet wilt, dan ga ik natuurlijk niet maken maar toen ik heb hem gevraagd, wil hij wel dus dit jaar heb ik ook deze tshirt gemaakt.
2021-Djess11jaar3aa
Mijn zoon is al tiener geworden, net meer een jochie meer. hij kan al een tijdje zelfstandig, behulpzaam, af en toe eigenwijs maar wel lief.
Gefeliciteerd lieve Djess.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like