Follow:

Home : Muurdecoratie Foto op aluminium

Foto op aluminium
Natuurlijk hoef je niet de foto`s in de harddisk of CD bewaren. Je kunt een foto of meer zelf uitprinten, laten afdrukken zoals bijvoorbeeld een foto op canvas, een foto op glas, een foto op aluminium en nog veel meer. Ik heb zelf nog nooit een foto op aluminium in echt gezien, dus ik was erg benieuwd naar. Lees je mee wat ik ervan vind

Foto op aluminium
Een tijdje geleden mocht ik een foto op dibond voor het reviewen. Het klinkt onbekend in mijn oren maar gelukkig is er informatie dat een ander woord voor dibond is namelijk aluminium. Met plezier heb ik ja gezegd en ik ging gelijk zoeken welke foto ga ik gebruiken. Er zijn genoeg foto`s maar de goeie en mooi moet ik selectie maken. En toen herinner ik me dat er een leuke foto van ons drieën. Eigenlijk heb ik niet zo veel foto`s met ons drieën, een mooi foto bedoel ik. Gelukkig is er wel eentje die ik zelf op de foto mooi er eruitzien, dat is ook belangrijk hé. Zonder twijfel besloot ik deze foto te gebruiken. Maar je kunt ook natuurlijk andere foto gebruiken.

Het maken van foto op aluminium is niet zo moeilijk. Eerst kies je favoriete foto en dan de formaat vervolgens kies je voor buiten of binnen, welke aluminium kies je. Voor deze foto op aluminium heb ik voor liggen/vierkant gekozen, in maat 60×40 cm. Groot genoeg! Of je liever in stand/vierkant variant dat is mogelijk.

Het resultaat vind ik heel erg mooi. Ik ben heel erg blij mee. Op dit moment staan de foto op aluminium nog niet op de muur hangen, wel boven de TV-kast. Ook toch mooi plek voor. Foto op aluminium als muurdecoratie is toch leuk.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like