Follow:

Canon 600D – Het klepje is stuk

2017_Canon600_D1a
Het ziet goed uit maar…
KORT VERHAAL
Deze camera kocht ik op 15 augusuts 2012 – en vanaf begin is al vervelend – Artikel en dan heb ik hem snel naar de winkel terug gegaan voor vragen wat er was aan de hand met de camera want ik heb net gekocht. Graag toch ruilen met andere camera en kreeg de andere camera maar…lees hier. In april 2014 is de camera werd bloot, lees je hier. Gelukkig dankzij easy cover de kan ik de camera kleren geven. Hij ziet er netjes uit. Maar een paar weken terug schrok ik van…lees je gauw verder waarom?

2017_Canon600_D1aa
Ik schrok van gebroken het klepje waarin de SD kaart in zit van de camera breek. Oje… ik kan niet foto`s maken. Toen ik het klepje dicht kan ik weer de scherm zien maar zo lastig om het klepje mijn vinger vast houden. En toen hei…

2017_Canon600_D1aaa
ik kan de kapotte klepje dichtdoen met plakband. Zo gedacht zo gedaan en ja hoor … ik kan weer foto`s maken. Thank me dat ik snel goed bedacht. Maar het is toch niet zo fijn want tijdens foto`s maken, moet ik het klepje waarin de card in zit goed vast drukken, anders werk de camera niet. Ik heb dus nu echt echt nieuw camera nodig en heb al gespaard. Gisteren avond heb ik besteld en hopelijk vandaag is hij binnen. Ik kan niet wachten de nieuwe vast te houden en oefeningen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like