Follow:

Home : zwart/wit wereldkaart op canvas

 photo 2017WereldKaart1aaaa_zpsxb8okebm.jpg
Wereldkaart op de muur als decoratie hadden wij in onze oude huis, in de woonkamer en best wel groot, gekleurde map (weet je wel wat ik bedoel). En ik vond toen helemaal niks, niet zo leuk. Ik dacht dat net als voor studenten kamer. Maar sinds ik veel binnenhuis op internet of tijdschrift. Hei..het hangt toch leuk op de muur en dat wil ik ook in onze huis hebben. Ik was toen nog geen inspiratie hebben maar tegenwoordig zie je vaak superleuk inspiratie tegenkomen. En de wereldkaarten zijn erg populair en mogen zeker niet ontbreken in jouw interieur. Vandaag show ik hem aan jullie.

 photo 2017WereldKaart1aaa_zpsl3c4f1se.jpg
Dankzij webshop wereldkaarten.nl, heb ik nu een Zwart Wit wereldkaart op canvas. De wereldkaarten zwart-wit zijn verkrijgbaar op veel verschillende varianten zoals geometris, vingerafdruk, aquarel, tekst, schets en nog veel meer. Ook zijn er op veel verschillende formaten en materialen. Ik heb voor een Wereldkaart Informatief op canvas uitgekozen met formaat 60×40. De formaat is niet zo groot en niet zo klein. Het is een fijn formaat. Het hangt nu in de woonkamer.

 photo 2017WereldKaart1aa_zpsfra7pjjn.jpg
Nu vind ik de wereldkaart erg leuk als decoratie in huis. Heel erg blij mee. Mijn man is gek op wereldkaart en nu mijn zoon ook. Vaak zei ik tegen mijn man als hij ooit een werkkamer heeft, dan kan heel groot wereldkaart in zijn werkkamer ophangen. Naast de wereldkaart op canvas, ga je lekker snuffelen op www.canvascompany.nl voor meer verschillende manieren om je herrieneringen op canvas te halen.

TIP: Bijna Moederdag. Leuk idee voor Moederdagcadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Super mooie kaart! Zelf heb ik er een in kleur, maar zwart/wit is wel echt heel mooi zeg.
  Liefs, Susan
  Susan | susanblogt.nl´s last blog post ..OUTFIT: CASUAL DENIM AND SUNNY PALM TREES

  04 May 2017 at 09:20
 • Reply Irma

  Erg leuk! Gaaf ook in zwart/wit ?

  03 May 2017 at 21:45
 • Reply Tessa | Daily Inception

  Super tof! En een strakke decoratie in de kamer.. Ik ben fan!
  Tessa | Daily Inception´s last blog post ..Glutenvrije op Pad | Mijn Top-3 Lunchrooms

  03 May 2017 at 18:53
 • Reply cahyo

  nice post ..

  03 May 2017 at 17:27
 • Reply Dyonne Bakker

  Heel leuk! Ik hou van wereldkaarten. Ook grappig in het zwart-wit 🙂
  Dyonne Bakker´s last blog post ..Musthaves: NAMED Fashion

  03 May 2017 at 17:18
 • Reply Kelly Van der Pol

  Oh wauw die is gaaf! Ik hou van zwart wit 🙂
  Kelly Van der Pol´s last blog post ..De juiste mondzorg – tips tegen een onfrisse adem

  03 May 2017 at 15:44
 • Reply Mariska van Heel

  Vroeger wilde ik altijd een landkaart aan de muur en dan met punaises aangeven waar je allemaal geweest bent. Helaas heb ik nog veel reizen op mijn bucketlist dus tot dan ook geen kaart aan mijn muur 🙁
  Mariska van Heel´s last blog post ..Natuurazijn als natuurlijke wasverzachter

  03 May 2017 at 12:51
 • Reply Lotte

  Gaaf! Ik vind dit ook een stuk mooier als een ‘gekleurde’ kaart aan de muur.
  Lotte´s last blog post ..Shangri-La Serum | Amanprana

  03 May 2017 at 12:28
 • Reply Kim

  Ziet er heel mooi uit!
  Kim´s last blog post ..Unboxing Mystery Bag – Boozyshop

  03 May 2017 at 12:27
 • Reply Girls-things

  Mooie landkaart.
  Staat gaaf!
  Girls-things´s last blog post ..Persoonlijke update: Barcelona reis

  03 May 2017 at 12:24
 • Reply Jamie

  Als travelblogger kan ik alleen maar zeggen: super leuk! Wereldkaarten kan je nooit genoeg hebben 😉

  Liefs,
  Jamie

  03 May 2017 at 12:19
 • Reply Irina

  Wauw, heel erg tof! Ik ben al lang op zoek naar de perfecte variant van een wereldkaart voor als ik uit huis ga. Deze maakt zeker een goede kans!
  Irina´s last blog post ..3 Dagen Parijs // WEEKVLOG #10

  03 May 2017 at 12:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge