Follow:

Home : zwart/wit wereldkaart op canvas

 photo 2017WereldKaart1aaaa_zpsxb8okebm.jpg
Wereldkaart op de muur als decoratie hadden wij in onze oude huis, in de woonkamer en best wel groot, gekleurde map (weet je wel wat ik bedoel). En ik vond toen helemaal niks, niet zo leuk. Ik dacht dat net als voor studenten kamer. Maar sinds ik veel binnenhuis op internet of tijdschrift. Hei..het hangt toch leuk op de muur en dat wil ik ook in onze huis hebben. Ik was toen nog geen inspiratie hebben maar tegenwoordig zie je vaak superleuk inspiratie tegenkomen. En de wereldkaarten zijn erg populair en mogen zeker niet ontbreken in jouw interieur. Vandaag show ik hem aan jullie.

 photo 2017WereldKaart1aaa_zpsl3c4f1se.jpg
Dankzij webshop wereldkaarten.nl, heb ik nu een Zwart Wit wereldkaart op canvas. De wereldkaarten zwart-wit zijn verkrijgbaar op veel verschillende varianten zoals geometris, vingerafdruk, aquarel, tekst, schets en nog veel meer. Ook zijn er op veel verschillende formaten en materialen. Ik heb voor een Wereldkaart Informatief op canvas uitgekozen met formaat 60×40. De formaat is niet zo groot en niet zo klein. Het is een fijn formaat. Het hangt nu in de woonkamer.

 photo 2017WereldKaart1aa_zpsfra7pjjn.jpg
Nu vind ik de wereldkaart erg leuk als decoratie in huis. Heel erg blij mee. Mijn man is gek op wereldkaart en nu mijn zoon ook. Vaak zei ik tegen mijn man als hij ooit een werkkamer heeft, dan kan heel groot wereldkaart in zijn werkkamer ophangen. Naast de wereldkaart op canvas, ga je lekker snuffelen op www.canvascompany.nl voor meer verschillende manieren om je herrieneringen op canvas te halen.

TIP: Bijna Moederdag. Leuk idee voor Moederdagcadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like