Follow:

I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter

 photo 2017Unicorn1aaaaaa_zpsmrxn3qzw.jpg
I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter kennen jullie waarschijnlijk. Mijn plan was toen vorig jaar dit artikel plaatsen maar op andere manier elke keer weer andere artikel moest geplaatst worden. Maar vandaag swatch ik voor jullie.

 photo 2017Unicorn1a_zpstwjtgaxd.jpg
De highlighter zit in een doosje met daarop hartje en unicorn plaatje op en wat ik fijn is dat de doos geseald. Wanneer je de doos open, zie je een mooie highlighter in vorm hartje doosje.
 photo 2017Unicorn1aaaaaaa_zpsk6m0zhb2.jpg

 photo 2017Unicorn1aaa_zpseanmljux.jpg
I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter heeft maar vijf pastel kleuren met shimmers in. Hieronder heb ik per kleur geswatched. En De kleuren lijken op elkaar…licht pastel kleuren en ik vind het meer wit glans/shimmers finishing.
 photo 2017Unicorn1aaaa_zpsyt67p6go.jpg

dhini
Full face met I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter. Hier moet ik voorzichtig aanbrengen want als te veel dat zie je echt te wit op mijn junkbeen. Wel de highlighter mooi glans finishing geeft.

 photo 2017Unicorn1aaaaa_zpsermfluzu.jpg
Ik heb deze highlighter bij Kruidvat gekocht. Ik geloof €5 toen ik hem gekocht maar ik ben niet zeker. Wat vind je van deze I Heart Makeup Unicorn Heart Highlighter.

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like