Follow:

Fashion Friday : Divided jas

Untitled
Als jullie mij lang volgen, weten jullie wel dat ik op jassen gek. Graag koop ik elke jaar nieuw jassen voor in de winter, lente, zomer en herfst. Toen wij naar het centrum gingen, ben ik langs de winkels geweest en ik zoek een jas met een beetje formeel. Toen ik langs H&M rondgesnuffeld, zag ik deze jas. Helaas de andere kleur is geen meer in mijn maat dus ik kocht deze kleur in maat S en hij is in de sale…yay!

Untitled
De lengte is perfect zoals wat ik wil, heeft de voorkant twee zakjes en daar hou ik van. Maar voor nat weer en kou wind, is dit voor mij toch te koud om hem te dragen en geen capuchon. Voor mij is deze jas voor bijna naar Lente seizoen of lekker met iets hoog temperatuur. Maar ik ben blij dat ik hem heb want ik kan de jas gewoon dragen. Lekker afwisselen.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Ook draag ik nieuw shirt die ik op Zara webshop heb besteld – artikel. En ik ben ook blij met deze shirt. hij is wel dun, te koud voor in de winter maar vest om en winterjas om…dan klaar je outfit 😉

Wearing : Jeans & Jas – H&M | shirt – Zara | Shoes – Pull & Bear

Photography : Dhinivh – Nikon D5200 + 18-55mm

[note]Vandaag is onze nichtje L 5 jaar geworden. Wat tijd gaat snel! Ze is al vijf jaar. Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd![/note]

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like