Follow:

Kneipp sheet masks

2020-Kneip-Faceamask4aaa Kneipp heeft nu een nieuwe lijn gezichtsproducten, namelijk: 3 Kneipp Sheet Masks. Voor elk huidprobleem om je ‘skin’ en ‘mood’ weer helemaal in balans terug te brengen. Vandaag blog ik over de nieuwe Kneipp producten de Kneipp sheet masks: Hydro Kick, Detox Care en Chill Out. Lees je mee

Kneipp sheet masks

De sheet masks bevatten natuurlijke oliën en plantenextracten voor een wetenschappelijk bewezen effectieve huidverzorging. Daarnaast ook etherische oliën en extracten voor een instant mood-booster.

Voordelen
– Clean Beauty: zonder conserveringsmiddelen & microplastic
– De Sheet masks bestaan uit 100% natuurlijk en biologisch afbreekbare viscose
– Vegan
– Direct zichtbaar effect: Je huid is zichtbaar spoeler en gladder
– Ontwikkeld voor Europese gezichtsvormen

2020-Kneip-Faceamask4a Kneipp sheet masks zitten in een mooie verpakking. Op de achterkant vind je informatie. Bij elk verpakking zit een sheet mask. Dit masks bestaan uit masker 100% natuurlijk en biologisch afbreekbare viscose. Ze bevatten geen extra plastic laag ter voorkoming van onnodig afval. Elke sheet masks heeft een speciale werking die wetenschappelijk onderbouwd is.
2020-Kneip-Faceamask4aa Alle gezichtsmaskers gebruik je ze allemaal op dezelfde manier. Voordat je ze gebruik, reinigt je eerst je gezicht. Daarna ligt/zit je op je favoriete plek in je huis voor me time moment. Het formaat van de masker is iets te groot voor mij gezicht maar het is beter dan te klein, vind ik persoonlijk. De vochtigheid van het masker is goed genoeg en nog over in de sachet. Het masker ruikt aangenaam, laat het mask ongeveer 10 tot 15 minuten intrekken. De resterende serum kan je rond beweging zachtjes in de huid masseren.

2020-Kneip-Faceamask4aaaa 2020-Kneip-Faceamask4bbb Kneipp Chill Out sheet mask bevat hennepzaad- en patchouli-olie-extract voor een wetenschappelijk bewezen kalmerend en ontspannend huideffect. De natuurlijke etherische oliën en zacht kruidige geur, zorgen tijdens je me-time voor ontspanning van je huid en geest. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk gekalmeerd en zacht aanvoelen.

2020-Kneip-Faceamask4b Kneipp Detox Care sheet mask bevat algen-, moringa- en bamboe houtskool-extract voor een wetenschappelijk bewezen anti-pollution effect. De natuurlijke etherische oliën en de revitaliserende geur zorgen (tijdens het gebruik) voor nieuwe energie en geest. Het masker volgens Kneipp heeft bewezen vitaliserend detox effect voor je huid. Detox Care sheet mask heeft een zwart kleur. De vochtigheid van het masker is goed genoeg en nog over in de sachet. Het masker ruikt aangenaam. Mijn gezicht voelt lekker schoon en zacht aan.

2020-Kneip-Faceamask4bb Kneipp Hydro Kick sheet mask bevat watermunt-, agave- en cactuswaterextract dat zorgt voor een wetenschappelijk bewezen 24-uurs hydratatie effect. De natuurlijke etherische oliën en lichte aquatische geur zorgen tijdens je me-time voor een frisse booster van je huid en geest.
Na gebruik is mijn huid niet alleen gehydrateerd en zacht aan.
2020-Kneip-Faceamask4aaaaa 2020-Kneip-Faceamask4aa De drie Kneipp Sheet masks vind ik heel erg fijne sheet masks. Het is makkelijk te gebruiken en het hoeft niet af te spoelen. De restende kan je zacht rond beweging over de huid masseren. Ze hebben eigen aangename geur en het is fijne geur voor tijdens het gebruik. De pasvorm van alle gezichtmaskers zijn iets te groot voor mij Aziatische gezicht maar het bedekt wel goed, alleen hier en daar zweven. Na gebruik voelt mijn huid lekker soepel en zacht en je hoeft ook niet de dagcreme/nachtcreme aan te brengen maar je mag natuurlijk wel dat te doen.

De Kneipp sheet masks zijn vanaf al verkrijgbaar bij de drogisterijen en , zoals Kruidvat en online op de webshop Kneipp. Per stuk kost € 3,99

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like