Follow:

Fashion friday : FEMME LUXE – All Black

2020-Femme-Luxe14aaa Het is altijd leuk om wat leuks te bestellen vooral kleding. En als het pakketje binnengekomen dan wordt het feest van. Ik vind het erg leuk om te doen. In deze blog laat ik alle zwarte kleding aan jullie zien. Veel kijkplezier.

Het pakketje was al een paar dagen binnen maar ik had nog geen tijd om op die dag unboxen, hoewel wilde ik graag ze snel passen. Een paar dagen terug heb ik ook superleuk items besteld, zie hier. Met dank aan de webshop Femme Luxe mag ik weer aantal Fashion items uitzoeken en natuurlijk doe ik met plezier en snel gaan op de webshop rondsnuffelen. Op de webshop vind je erg mooie fashion items. Deze keer besloot ik kleding die ik graag thuis voor lekker chillen. En dit keer besteld ik alle kleding in zwarte kleur. Eigenlijk deed ik niet met opzet. Ik merk het toen de kleding bij de hand is. Maar ik vind het niet erg. Zwarte kleur is ook leuk en vroeger droeg ik vaak zwarte kleding. Hieronder zie je alle kleding in zwarte kleur.

2020-Femme-Luxe14b Alle eerste deze zwarte loungewear set. Ik heb in maat M/L of in UK size 12/14. Deze set is een lange broek, helaas zonder broekzakken aan de voorkant en een lange T-shirt. Een hele fijne stof en het zit lekker voor thuis chillen maar je mag ook ze naar buiten te dragen. De onderkant van de broek is met elastiek en ook 2020-Femme-Luxe14bb 2020-Femme-Luxe14bbb

2020-Femme-Luxe14ccc De tweede zwarte kleding is een Black Crop Jumper Longewear set. Deze set bestaat uit een lange broek met elastiek en yes voor broekzakken aan de voorkant en een crop jumper. Ik ben niet zo fan van crop stijl maar eerlijk draag ik graag de broek. Want deze broek heb ik ook al maar dan in andere kleur, zie je hier. Deze keer heb ik andere maat genomen, maat S/M (US size 8/10) en deze maat is perfect. De stof is lekker zacht en het zit lekker. 2020-Femme-Luxe14c 2020-Femme-Luxe14cc

2020-Femme-Luxe14d Zoals in vorige unboxing video zei ik dat ik graag weer oversize T-shirt bestellen en in deze bestelling heb ik een T-shirt in maat L maar het ziet grootte dan T-shirt die ik vorige bestelde. Maar het is geen enkele probleem voor mij want yes voor oversized maat. Vorige heb ik in wit kleur en nu een zwarte kleur met tekst daarop Stay Home. Hopelijk het hoeft niet meer altijd thuis te blijven. Met mooi weer is het toch lekker de deur uit. Ik wil graag weer T-shirt bestellen maar dan met andere tekst en plaatjes of blank T-shirt.

2020-Femme-Luxe14e Alle laatste heb ik een jurken besteld in zwarte kleur maar 10 (M). Deze jurken heeft zachte stof en dunne schouder bandjes. 2020-Femme-Luxe14ee 2020-Femme-Luxe14eee

Alle items die ik heb uitgekozen, ben ik erg blij mee. En ik heb er zin in weer om andere kleding te bestellen zoals broek, Corset jurk, Zwarte kanten bodysuits en Jeans. Als je op de webshop rondsnuffelen, wordt je hebberig. Check dus snel de webshop Femmeluxefinery. Veel shopplezier!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like