Follow:

L’oreal La Palette Nude – 02 Beige

 photo 2015LorealNude2a_zpss48eqfes.jpg
L’oreal komt met nieuw palettes “La Palette Nude”. De palettes is geinspireed door makeup designers ‘Must Have’. Vandaag ga ik een van twee palette voor jullie swatches.

 photo 2015LorealNude2aaa_zpskdfhjb9b.jpg
De oogschaduw zit in glimende zwart verpakking met daarop tekst “L’oreal Paris La Palette Nude”. De achterkant van de verapkking zie de tinten van de oogschaduw. De palette die ik ga swatches is La Palette Nude – 02 Beige. De tinten in deze palette Nude 02 Beige is van licht naar donkere tinten.

 photo 2015LorealNude2aaaa_zpsiw9ww2u4.jpg
Er zit een tool met twee kanten, een kant is kwastje om mee te blenden en andere kant een spons applicator. En wat vind ik super handig is dat er groot spiegel bij.

 photo 2015LorealNude2aa_zpsfjx55ihp.jpg

 photo 2015LorealNude2bc_zpsjy4hcbyp.jpg
De swatches van de linker kant (licht tinten)

 photo 2015LorealNude2bb_zps3cufygae.jpg
De swatches verder naar donkere tinten

 photo 2015LorealNude2bd_zpsondfhuxe.jpg
De kleuren vind ik mooi, wel zien er allemaal dicht bij elkaar uit. In totaal zitten er 10 kleuren in deze palette waarvan 6 matte finishes en de rest is shimmer. De pigmentatie is goed maar bij sommige kleuren zien er niet zo duidelijk uit op mijn donkere huidkleur (brown door de zon). De combinatie van matte en shimmer in deze palette vind ik fijn en handig want je kunt ze makkelijk combineren. Als je van matte of shimmer finishes hou, dan zie je in deze palette compleet. daar hou ik van.

 photo 2015LorealNude2bdd_zpss5evhspb.jpg
Het formaat van deze palette is lekker compact, handig om hem overal mee te nemen want de tinten de finished kunt je makkelik voor dagelijk looks te combineren. L’oreal La Palette Nude is in twee varienten beschikbaar. Het kost kost € 19,95 per stuk en is vanaf augustus bij drogisterij kan je hem kopen.

photo dhlove1_zps4115ade4.gif
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like