Follow:

Flow Vakantiebox 2018

Flow Vakantiebox
Al drie weken zomervakantie blijven wij nog thuis maar binnenkort gaan wij op vakantie. Het Vakantieboek van Fow Magazine is er weer en deze keer in een box. Vandaag laat ik hem aan jullie zien. Kijk je mee wat is er weer.

Flow Vakantiebox
Het vakantiebox ( € 14,95 ) ziet er leuk uit met daarop bokeh en vliegende vogeltjes foto. Nu ga ik de inhoud aan jullie laten zien.
Wat zit erin het Flow Vakantiebox 2018 :
– Vakantieboek
– Schrift zonder haast (met inspiratie, tips en schrijfruimte)
– Doosje om je vakantieherinneringen in te bewaren
– 3 posters met natuurweetjes
– 5 ansichtkaarten
– Boekje om een bullet journal in te beginnen
– Velletje stickers bij het bullet journal

Flow VakantieboxFlow Vakantiebox
Een boek vol langzame verhalen, plaatjes en inzichten, zoals: heimwee naar die vakantie zonder verwachtingen, caravanliefde, de zomer waarin alles nieuw was, nog mooier fotograferen met je telefoon, op zoek naar verwondering, posters met natuurweetjes. Er zitten drie posters in en Vakanties in zwart-wit: sterren uit de jaren vijftig op reis. Een tijdloos blad, leuk om te lezen op vakantie.

Flow Vakantiebox
Eigenlijk vind ik het vakantiebox erg leuk. De extra`s die in de box zitten, zijn erg leuk voor op je bullet journal. Maar vind ik toch als je naar de prijs kijkt, verwacht ik iets meer de inhoud van dit vakantieboek. Flow valantiebox is te koop in de boeken winkel of online

Liefs,
Dhini

Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like