Follow:

Myn oude zus op Facebook..wat leuk!

FACEBOOK? Waarschijnlijk kennen jullie al en al lid geworden. En ik ben ook een lid van Facebook.

Gisterenavond kreeg ik sms van myn oude zus. Ze vroeg hoe email adress kan maken? en wat is facebook, twitter, msn. Ik belde haar gelijk en verteld dit..dat…moest doen enzo…daarna verder wij bla…bla…
Ze hebt een computer die toen van my jonge zusje Ewie maar nog geen internet. In indonesia is nu erg populair product van China..soort mobiel telefoon met er facilitas die heb ik boven genoemd. En ze heeft er eentje. Haar mobiel te koop om deze product te kunnen kopen.

Net heb ik email ontvangen “Facebook met daarin haar naam Heny Herawati en myn nichtje`s naam Puput
Ik ben verbaand en blij dat ze gelukt om in facebook te registeren en zag bekende namen. Dus gelijk my facebook openen en inderdaad myn oude zus en myn nichtje & neefje en ik kan nu zien hun foto`s met digicamera die ik voor haar heb gekocht.
Ben erg blij dat ik hun via internet kan zien hoe groot myn nichtje en neefje zijn geworden.

Goed zo Mbak….you can do it. Love you all :blowkiss2:

Share
Previous Post Next Post

You may also like