Follow:

Op afdeling A2

Vandaag heb Ik vroeg opgestaan want Ik moest in het ziekenhuis om 7 uur zijn. Via Flexbureau (uitzendburau) kreeg Ik te weten dat Ik op afdeling D1 werk, maar in de lift kwam Ik tegen my colega`s tegen. We vroegen aan elkaar “Welke afdeling ben je?” Ik zei “D1 en je?” Ik D1 zei Kees, Ik zag op de rooster. Eh! Raar, he! Nou Ik ga naar de rooster beneden dan kijken, zei Ik. Beneden keek naar de rooster en inderdaad andere afdeling en colega A riep “Dhini, snel rennen… rennen, je bent laat” (Ik ben niet te laat, tijd genoeg) en Ik moest dus vandaag op afdeling A2 :no: . Nee he! Uh! Waarom? omdat meestal op A2 mev. chagreinig en gelijk in my hoofd vliegt chagreinig gezicht van mev. C. (mev. C is al bekend ald mev. chagreinig). Toen Ik op afdeling A2 kwam, zag Ik aardige mev. 🙂 . He.. eh! Gelukkig niet mev. C. 🙂
We hebben gelijk aan de slag. Eten aan de patienten geven. Om 8 uur kwam de stagier ons helpen. Om 9 uur ging ik naar beneden (keuken) om daar verder te werken. Kwartiertje pauze en dan verder weer werken.

He… Dhini dat is lang geleden he! zei aardige man Kees. Ja he! En krijg je veel rooster? vroeg hij. “Nee, Vandaag is voor mij de 1 keer van dit jaar” zei Ik en je vroeg Ik terug aan hem “Ik ook niet, gisteren en vandaag. Jammer he! We krijgen te weinig werk”. “Ja” zei Ik

Na luchpauze om precies te zijn om 12 uur ging Ik weer terug naar afdeling A2 om lunch aan patienten te geven. Na klaar met geven en ruim de vieze borden, glassen, bestek op karetje dan nam Ik gelijk de karetje naar de afwas en Ik werkte verder weer in de keuken tot half 4. Het was met aardige collega`s in de keuken :yes:

Om 5 uur moest Ik verder naar andere werk gaan. He…he.. eindelijk klaar werk van vandaag en nu kan ik achter my lieve pc weer zitten 😉 :blush:

Na gemasseerd gisteren middag door myn lieve man voel Ik me nu stuk beter dan gisteren. Nogmaals bedankt myn lieve man :muah:

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like