Follow:

Recept : Indomie ala Dhini

Als koud weer is, krijg ik snel honger van. Helaas kan ik hier niet op straat warm eten kopen. Geen wandelverkoper of waroeng langs op straat staan. Hier moet ik eerst zelf koken. Ik vind het niet erg maar af en toe wil ik direct eten zonder iets zelf te koken. Warm eten! Heerlijk voor in de koude weer.

Soms midden in de nacht krijg ik honger of voordat bedtijd heb ik honger dus om snel warm food te eten, ik kook lekker makkelijk en dat is Indomie. Ik eet deze mie graag want ik bekend met de smaak. Maar als ik mie van Nederlandse merk eet, is helaas niet zo lekker voor mij. Maar goed..vanavond laat ik makkelijker indomie maken.

Wat heb je nodig :
– Indomie (Indomie goreng vind ik het lekkerste maar die was op in onze voorraad dus deze mie dan)
– Gemengde sla of tauge
– Groente als je hebt
– Tomaat, komkommer zelf toevoegen als je wilt.

1. Kook mie zoals aanwijzingen
2. De bumbu en oil die in de verpakking al zit, leg ze in je bord.
3. Mie klaar, meng met bumbu op bord en dan strooi je met gemengde sla (vandaag voeg ik zilveruitjes toe, lekker zuur) of tomaat of komkommer (vandaag zonder). klaar!
4. Kroepek en sambal erbij
5. Eetsmakkelk!

Share
Previous Post Next Post

You may also like