Follow:

BORN PRETTY Stamping Plates Nail Art Christmas S001

2019-BPS-S001abb Vandaag show ik andere image plate die ik een tijdje geleden heb gekregen. Op vorige blogposten liet ik al twee image plates zien, vind je hier en hier. Deze image plate is om speciaal tempelate om te vieren zoals vuurwerk nieuwjaar en of birthday feest voor op je nagels te versieren. Kijk je mee

2019-BPS-S001a De derde image plate die ik heb gekozen is Christmast serie. Stamping Plates Nail Art Christmas S001 is in vierkante formaat met verschillende vuurwerk vorpjes en er ook ballon patroontje. Superleuk om je nagels op speciaal gelegenheid te versieren bijvoorbeeld tijdens nieuw jaar of op verjaardagsfeest. Natuurlijk mag je combineren met je eigen creatie. 2019-BPS-S001aa Ik vind het superleuk patroontjes. Zeker omdat ik deze patroontjes nog niet heb. Met deze image plate kan je je nagels mooi vrolijke maken. Stamping Plates Nail Art Christmas S001 kost nu USD $2.19, te bestellen op website Born Pretty Store

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like