Follow:

Renesse vlog dag #6

2020aug6bbbbbbbb

Dag zes in Renesse. Kijk je mee?2020aug6b Prachtig blauwe lucht. 2020aug6bb In mijn smartphone is er AR-lens maar ik gebruik die niet, toch maar even spelen 😀 2020aug6bbb In dit mini huisje maakt ik product foto`s 2020aug6bbbb En weer op het strand. Foto gemaakt bij de duinen maar veel te warm dus terug naar de tent. 2020aug6bbbbb Voor de eerste keer zwemen in de zee (zie de vlog). 2020aug6bbbbbb 2020aug6bbbbbbb In de avond na avondeten, wandelden wij in de burghsluis. Wij drieën zijn hier nog nooit geweest (schoonzusje en haar gezin wel) en Djess nam telescoop mee om naar de sterren van dichtbij proberen te kijken. Maar helaas lukte het niet.

VLOG

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like