Follow:

Review : Herome glass nagelvijl


Van Sinterklaas vorige jaar heb ik een travel Herome glass nagelvijl. I know ..het is lang geleden…he die Sinterklaas maar ik wil toch met jullie delen myn handige herome glass nagelvijl.

Tijdens W.I.C. actie bij Douglas een paar maanden terug, ook vorige jaar heb ik door een meisje geadviseerd die mijn handen behandel worden. En ik vind het indd handig. En dus vroeg ik aan Sinterklaas, maar dan in mini/travel size want ik wil hem overaal meenemen bijv. weekendje weg, vakanties etc.

Met de herome glass nagelvijl hoef ik niet meer myn nagels met nagelschaartje te gebruiken. De glass vijl maakt ook gelijk kort en tegelijkertijd vorm maken. Handig dus! Ben superblij mee! Dank je wel Sintreklaas!

Herome glass nagelvijl kan je bij Etos, douglas kopen

Heb je ervaring met glass nagelvijl of liever met nagelschaartje?

Share
Previous Post Next Post

You may also like