Follow:

6 Gel Nagellak Pink Gellac

Pink Gellac
Een tijdje geleden liet ik mijn eerste gel nagellak van het merk Pink Gellac zien. En in dit artikel ga ik zes gel nagellak van dit merk swatches. Vandaag laat ik ze aan jullie zien. Kijk je mee

Pink GellacPink Gellac
Van Pink Gellac ontving ik zes gel nagellak. De kleuren zijn gevarieerd van donker tot felle tinten. De kleurtjes zijn zeker mooi voor de zomer seizoen. Op elk doppen van de flesjes van Pink Gellac zie je de kleur al. Dat is echt wel handig als je naar de gewenste kleurtje zoeken die je vandaag wilt dragen. De kwastjes van de lak zijn best breed en afgerond vorm maar het lakt prettig en gemakkelijk aanbrengt. Dit komt mede door de afgeronde vorm. Hieronder kan je de swatches zien. Ben je (nog) niet bekend met Pink Gellac? Lees dit artikel hoe het werkt!

Pink Gellac 115
Pink Gellac 115 Army Green : een mooi legergroene. Twee dunne laagjes dekt mooi. Een prachtig kleur voor ieder seizoen, vind ik.

Pink Gellac 161
Pink Gellac 161 Ibiza Pink : een prachtig fel roze tint. Ook twee dunne laagjes krijg je een hele mooie egale dekking. Echt een eye-catcher kleur, perfect voor de zomer.

Pink Gellac 166
Pink Gellac 166 Vintage Nude : een oud roze Vintage nude kleur. Een hele mooie nude kleur, alleen op mijn getinte huid zie je wat minder opvallend. Dit kleur is perfect voor nail art. Dit kleurtje dekt in twee/drie dunne laagjes mooi dekkend.

Pink Gellac 191
Pink Gellac 191 Neon Flirt : een unieke felle tint. Twee dunne laagjes is heel goed dekkend. Een zomer kleur!

Pink Gellac 211
Pink Gellac 211 Tiffany Blue : een prachtig turquoise kleur. Hier word je blij van om naar te kijken. Een of twee laagjes dekt mooi.

Pink Gellac 213
Pink Gellac 213 Juicy Yellow : een mooie gele kleur. Dit lichte kleurtje dekt in twee laagjes. Dat is wel indrukwekkend is voor zo`n tint.

Pink Gellac nagellak collecties
Zes Pink Gellac gel nagellak stuk per stuk zijn erg mooie tinten. De kleuren zijn een echte eye-catcher en ze zijn ook perfect voor nail arts. De dekking is goed en de kleurtjes zijn helemaal passend bij dit seizoen. Pink Gellac nagellak kost per stuk €15 €12 Meer kleuren vind je op de webshop Pink Gellac

Welke kleur(en) spreekt je aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Pink Gellac Starter Kit

Share
Previous Post Next Post

You may also like