Follow:

Scrub love – Coconut Affair

 photo 2016ScrubLove1ab_zpsbsjhtwow.jpg
Een tijdje geleden las ik heel leuk berichtje in mailbox. Door Scrub love ben ik benaderd om hun product uit te testen. Zo leuk dat bedrijf of het merk naar jou zelf gevraagd. En ik zei nee natuurlijk want ik vind het erg leuk om nieuw merk uit te testen. Vandaag ga ik jullie kennis maken met 100% nature koffie scrub. Let`s go..

 photo 2016ScrubLove1aaa_zps3z92dofk.jpg
De scrub zit in een zakje met daarop stipjes print en groene variant “Coconut Affair”. Leuk verpakking.

 photo 2016ScrubLove1abb_zpsw1vx5k8u.jpg
Zo ziet de scrub eruit. Een zwart scrub want deze scrub is gemaakt van 100 % natuurlijke en biologische ingrediënten. Wat zeg de scrub love over dat de scrub vlekken richten dan striae, cellulitis zal verbannen. De scrub zorgt dat je lichaam lekker gehydrateerd en lekker zacht aanvoelen.

 photo 2016ScrubLove1aa_zpsxq27oqru.jpg
De ingrediënten.

 photo 2016ScrubLove1aaaa_zps9b7kind0.jpg
Eerlijk hou ik niet zo van koffie geurtje maar ik ben zo benieuwd naar deze koffie scrub vandaar dat ik ja zeggen toen scrub love mij mailde. En ik ben blij verrast want de koffie geurtje is niet zo sterk. Het juist ruik ik heerlijk naar zoete geurtje, niet te. Er zit parfum in ingrediënten en mijn lichaam heeft geen last van.

 photo 2016ScrubLove1aaaaaa_zps6chrnja1.jpg
Het is beter dat je in de badkamer gaat scrubben. Op mijn nat lichaam masseer ik deze scrub zacht. Je kunt ook op je gezicht zacht masseren. Het komt heerlijk zoete geurtje er uit. Ik denk aan een karamel geurtje (Creme Brulee) en je badkamer ruikt lekker naar. Heerlijk! Daarna spoel je af je hele lichaam of gewoon verder douchen maar wel zonder zeep of douchgel gebruiken. Daarna voel op mijn lichaam een beetje olieachtig aan, in positieve manier. Na afdrogen hoef ik niet meer body lotion aanbrengen want mijn lichaam voelt heerlijk zacht aan en gehydrateerd, de hele dag. Love it! Amazing en de geurtje blijft een paar uurtje nog goed hangen.

 photo 2016ScrubLove1aaaaaaa_zps9ok3d4py.jpg
Maak selfie met deze scrub want elke maand kies ze de winnaar, gebruik hastag #babesthatscrub en tag @scrublove

 photo 2016ScrubLove1abbb_zpslertt6ih.jpg
Ik vind de scrub heel erg fijn en mijn lichaam voelt heerlijk zacht aan en gehydrateerd.

Scrub love zijn in drie geurtje beschikbaar, ik word nieuwsgierig naar mint geurtje, het lijkt mij heerlijk voor in de winter. De scrub kost €17,95 per zakje in 200ml, te bestellen op Scrub Love webshop

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like