Follow:

Fashion friday : Back to school

Djess
Outfit friday was anders dan gepland. Ik heb al blogpost op schedule al gepland maar ik wil toch fresh outfit laten zien die Djess op maandag deze week heeft gedragen. Die dag was zijn eerste dag op school na zomervakantie. Op tijd vertrokken en Djess wilde niet met de fiets want tja…spannende dag dacht ik dan en Djess dacht het ook zo, denk ik. Na pauze tijd vroeg ik Djess met de fiets gaan want het stuk sneller. Terug van school even poseren voor outfit foto`s en zo zie je zijn gezicht er al moe uit maar als ik hem vroeg…nee ik ben niet moe 😉 zeg hij altijd. Vandaar dat maar een paar foto`s gemaakt zonder te veel poseren en bovendien het weer liep van de middag warm. Eindelijk schijnt de zon dan kunnen wij toch even genieten van het zomer na elke dag bewolkt. Zo…lezeres enjoy the sunny day!

Djess
DjessDjess
WEARING : Shirt – Z8 | Jeans – Hema Hema | Shoes – Zara

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Deze post bevat affiliatie link disclaimer    

Share
Previous Post Next Post

You may also like