Follow:

Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’71 en ’40 Mist

2023-Sol-Janeira6a

Hoi..hoi…! Het is heerlijk droog weer, de zon schijnt elke dag maar toch iets te warm af en toe. Met een beetje harde wind vind ik niet zo fijn, met zacht wind is wel heerlijk. Een dagje regen vind ik ook goed of in de avond regenen. Aah ja…altijd wat hé! 😀 Een tijdje geleden heb ik parfums van het Sol de Janeiro en lees je maar verder2023-Sol-Janeira6aa Dit merk kende ik niet. Toen ik over dit merk las op het FB perfume groep. Nieuwsgierig natuurlijk want iedereen zo enthousiast over. Bij de douglas kan je van dit merk kopen/bestellen en ik heb eigenlijk drie producten besteld o.a. een setje maar ik ga aparte blog plaatsen, als ik tijd heb tenminste. Voor nu ga ik over Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa (sheh-ro-zah) ’71 en ’40 Mist.
Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’71
TopNoten: gekarameliseerde vanille, zeezout
MiddenNoten: Geroosterde macadamianoot, witte chocolade
DroogNoten: Tonkaboon, Kokosnootbloesem
Op mijn huid ruikt deze geur naar koekje met gekarameliseerde vanille en chocolade ne kokos geur eromheen. Zoete geur parfum heb ik nog niet zo veel. Vroeger had ik een zoete geur Aqualina Pink Sugar maar die al lang op. Misschien ga ik weer die geur aanschaffen. Het blijft deze geur ongeveer 1-2 uren. Deze is echt zoetig geur. Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’40
Topnoten: Zwarte Amber Pruim, Crème de Cassis
Hartnoten: jasmijnbloesem, Braziliaanse orchidee Brazilian
Basisnoten: Vanillehout, Warme Musk
Bij deze ruikt iets anders dan Cheirosa ’71. Cheiroza ’40 ruikt op mijn huid ruikt is licht zoet, een beetje bloemig en warm geur. Het blijft de geur ook niet zo lang hangen.
Beide geuren ruiken lekker. De flacons zijn transparant met witte dop. Ze zijn Veganistisch, dierproefvrij, duurzaam, recyclebare verpakking. Ik ben wel benieuwd naar andere parfum van dit merk want ik zie dat niet alleen parfum maar ook body producten en haar producten. Welke nummer van dit merk raden jullie mij aan?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge