Follow:

Weleda Milde Reinigingsmousse

Weleda Milde Reinigingsmousse
Begin de dag met een goede reiniging, een stralende, gezonde huid is een must. Uit een enquête van Weleda blijkt dat de meerderheid van de deelnemers dit dagelijks doet, ook al verschilt de manier waarop van persoon tot persoon. Wat vooral opvalt, is de toenemende behoefte aan milde reinigingsproducten die makkelijk en snel in gebruik zijn. Om die reden brengt Weleda deze zomer Milde Reinigingsmousse op de markt. Lees je verder mee

Weleda Milde Reinigingsmousse
Belangrijkste ingrediënten:
Het product bevat plantaardige tensiden zoals o.a. coco-glucoside en cocoyl proline zorgen voor een milde reiniging. Hamamelis-extract stimuleert het samentrekken van de porie?n en verfrist de huid. Een compositie van natuurlijke etherische oliën van citroen, lavendel en sinaasappel zorgt voor een natuurlijk en fris parfum. 0% SLS/SLES

Weleda Milde Reinigingsmousse
Weleda Milde Reinigingsmousse zit in een wit licht blauw plastic flacon met transparant dop. Op achterkant van de verpakking vind je wat informatie. Het product verwijdert je gezicht die de hele dag make-up dragen. Een of twee druppels mousse heb je genoeg om je gehele gezicht te dieptereiniging. De mousse is romig, lekker zacht en geen last van prik in je ogen. Het ruikt de mousse lekker fris, niet sterkt. Voordat ik naar bed ga, verwijder alle make-up op mijn gezicht met deze fris zacht romig mousse. Na gebruik merk ik mijn huid heerlijk schoon en voelt het zuiver en zacht aan. Het droogt mijn huid totaal niet. Daarna breng ik mijn favoriete tonic en Weleda gezichtsolie en nachtcrème. De volgende dag voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

Weleda Milde Reinigingsmousse
Zoals je leest, ben ik erg tevreden met dit product. Weleda Milde reinigingsmousse is zeker must have voor je verzorgingsritueel. Mijn huid is heel erg blij mee. De verpakking ziet er fris uit en handig om mee op vakantie te nemen. Weleda Milde Reinigingsmousse kost € 11,49 (150ml.), te koop bij diverse drogisterijen en ook online.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Weleda Amandel producten

Share
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Kool Family

  Grondige review, klinkt als een fijn product…
  Kool Family´s last blog post ..Autovakantie met kleine kinderen

  07 July 2018 at 17:42
 • Reply Marjolein Goedhardt

  Weleda heeft prachtige en hele fijne producten, daar wordt je blij van! Ik gebruik het ook regelmatig

  05 July 2018 at 15:33
 • Reply Danielle

  Ik gebruik ook nooit reinigende producten op water en zeep na tijdens het douchen. Vraag me ook altijd af in hoeverre je huid dat soort dingen echt nodig heeft. Maar moet zeggen dat die mousse er wel heel fijn uitziet!

  04 July 2018 at 23:47
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Dit klinkt echt een heel fijn product! Ik zou het zeker willen proberen 🙂

  04 July 2018 at 17:15
 • Reply Melissa

  Alles van foam vind ik erg lekker. Ben erg benieuwd hierna
  Melissa´s last blog post ..DIY| Maak je eigen schaal van stof

  03 July 2018 at 23:54
 • Reply Daphne - verdraaidmooi

  Ik gebruik wel andere spullen om mijn huid te reinigen, maar eigenlijk nooit een mousse. Klinkt fijn!
  Daphne – verdraaidmooi´s last blog post ..Wegdromen met muziek + WINACTIE

  03 July 2018 at 23:08
 • Reply Mei Qi

  Klinkt goed! En het ziet er zo zacht uit haha 🙂
  Mei Qi´s last blog post ..bloei

  03 July 2018 at 20:46
 • Reply Sonja

  Ik heb eigenlijk altijd een lotion, mousse kriebelt altijd zo, hahahaha…
  Sonja´s last blog post ..Nieuw | Zoella Beauty | Verzorging voor je handen

  03 July 2018 at 19:35
 • Reply Jasmijn Bult

  Ik gebruik nooit reinigingsproducten, voorheen gebruikte ik wel eens micalear water, maar ik hou echt niet van het gevoel van producten op mijn huid, maar misschien zou het wel beter zijn…

  03 July 2018 at 12:25
 • Reply Felice Veenman

  ik vind Weleda niet zo makkelijk te krijgen, maar wel en heel fijn produkt

  03 July 2018 at 12:15
 • Reply Elisabeth

  Ik gebruik heel af en toe echt reinigingsproducten. Klinkt wel als een fijn product!
  Elisabeth´s last blog post ..Blog challenge #1: Wie ben ik?!

  03 July 2018 at 11:19
 • Reply Gerdi

  Hier ga ik eens naar zoeken in de winkel.. ik gebruik vooral een lotion voor het reinigen omdat ik een nogal droge gevoelige huid heb.

  03 July 2018 at 11:03
 • Reply Stefaan De Winter

  als het is om de huid extra te verwennen dan ben ik er graag bij!
  Stefaan De Winter´s last blog post ..Prime Day komt eraan en brengt crazy kortingen met zich mee!

  03 July 2018 at 10:59
 • Reply nicole

  De verpakking spreekt me niet zo aan, maar ik vind Weleda altijd wel een betrouwbaar merk.
  nicole´s last blog post ..Hoe ben jij als kok? + foto van mij als kok

  03 July 2018 at 10:53
 • Reply Lianne

  Ik gebruik eigenlijk nooit reinigende producten, behalve zeep onder de douche. Misschien toch maar eens overwegen.
  Lianne´s last blog post ..Pizza spinazie met vegan ricotta

  03 July 2018 at 10:53
 • Reply bychristiana

  Ik heb reinigende mousses heel lang laten staan omdat ik slechte ervaringen had met eerdere producten. Ze droogden mijn huid heel erg uit. Nu heb ik echter toch wel van een paar merken echt fijne mousses ontdekt; die van L’Occitane en Biodroga bijvoorbeeld reinigen zacht zonder een trekkerig gevoel daarna.
  bychristiana´s last blog post ..S.O.S. Aluminiumzouten in deodorant

  03 July 2018 at 09:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge