Follow:

Bubble Mask

2018Bubble Mask BubbleMask3a
Het is masker tijd. Toen ik dit bubble mask bij Action winkel zag, trok mijn aandacht en besloot om hem uit te proberen. Het is niet gewone masker maar de naam zegt het al “bubble”, een masker met schuim effect. OMG! Ik ben heel erg benieuwd naar. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

Bubble Mask
Bubble Mask
Er zitten drie sachets in de Bubble mask doosje. Ideaal vind ik zo`n los verpakt want je kunt meerdere keren van genieten. Een zakje masker kan ik er zelf vaak twee keer meedoen. Het masker is gelachtig maar geen gewoon masker, nee het gaat bruisen, schuimen en bubbelen. Na een paar seconden begon het masker te bubbelen. Het voelt vreemd aan, denk aan een schuim. Het is een tintelend gevoel, misschien door omdat de bubbels/schuim langzamer weg. Zoals wat ik doe voordat ik het masker met water afspoelen, masseer ik de restjes over mijn gezicht. Het verwijderen van dit masker vind ik een beetje vervelend want het is niet zo makkelijk. Na gebruik voelt mijn huid niet zo bijzonder wel lekker schoon.

Bubble Mask
Deze schuimende gezichtsmasker geeft bijzonder effect. Een tintelend gevoel is het leuk om mee te maken. Misschien is het leuk om ASMR video te maken. En voor de prijs is het leuk om een keertje uit te proberen of misschien is het leuk om samen met je vriendinnen ASMR video te maken. Ik kocht dit masker bij de Action.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like