Follow:

Voor Ibuku & Kakakku

Op blogpost “van alles wat (icon love op rij 3)” schreef ik daarover.

Net heb ik sms :mobiel: van myn oude zus Heni dat Jakob (onze buurman) haar heeft gebeld dat hij nu in Yogyakarta is. En zijn vriendin vanavond gaat myn oude zus bellen om afpsraak te maken wanneer, waar kan die digicamera afhallen. Ik ben zo super blij om te weten…Hartstikke bedank Jakob.

Ik heb een set digicamera voor haar gekocht..bij Kijkshop en het was in de actie..€100 incl. tas en SD kaart 2GB. Verder heb ik extra 2 SD kaarten 2GB, oplaadbare batterijen en een opladers. Oja..die heb ik gekocht van my eigen geld (my spaargeld). Toevallig heb ik nog Indonesische geld (270.000 rupiah (20€), 50.000rupiah voor myn nichtje, 50.000 rupiah voor myn neefje en de rest voor myn oude zus en haar man.). Myn nichtje en neefje kunnen wat leuks kopen wat ze willen. En……


een paar lipsticks voor haar gekocht. Ze is gek op rode kleur en dus heb rode lipstick van een paar merken gekocht.

V.l.n.r. 1 NYX Round Lipstick, 1 Gosh 60 Lambada, 2 Catrice 220 en 060 en 2 DA in 90 en 020.

2 Catrice blushes en 1 EDM blush kwast (niet op foto)

En voor ibuku (myn moeder) heb ik album foto gemaakt via albelli laten uitprinten. (Ik weet die site van Piepernutje..dank je wel..echt leuke album foto geworden).

Ik heb ook nog Indonesische geld (rupiah) 500.000 rupiah (50 euro ongeveer) extra bij voor ibuku.

Nu ben super super blij…dat Jakob die digicamera meegenomen hebt. Nogmaals bedankt Jakob!

Hoop dat ze nu veel foto`s kan maken van haar kinderen en onze ouders dan kan naar mij via email sturen. Dan kan ik zien hoe ze eruit zien….

Share
Previous Post Next Post

You may also like