Follow:

Weleda Wilde Rozen bodyoil, body lotion en dagcreme

2019-Weleda-Wilden-Rozen3aa Wilde rozen, pure verwennerij voor lichaam en geest. De Weleda Wilde Rozen verzorgingslijn is special ontwikkeld voor de eerste lijntjes, verzachtende werking bij littekenweefsel, striemen en pigmentvlekken. Drie van tien Welede Wilde Rozen collectie ga ik vandaag voor jullie uittesten. Lees je mee 2019-Weleda-Wilden-Rozen3a Rosa Mosqueta of wilde roos houdt het evenwicht tussen zachtheid en robuustheid, veeleisendheid en flexibiliteit. De waardevolle Rosa Mosqueta-olie wordt verkregen uit de rozenbottel via koude persing. De olie is rijk aan essentiële vetzuren en helpt de huid bij het versterken van haar natuurlijke barrièrefunctie. Ze staat bekend vanwege haar verzachtende werking bij littekenweefsel, striemen en pigmentvlekken. De olie bevat vitamines A en E, die de eerste tekenen van huidveroudering verzachten.

Wilde Rozen Verwennende Bodylotion €14,99 ( 200ml )

Verzacht en maakt de huid gladder 2019-Weleda-Wilden-Rozen3ab Weleda Wilde Rozen Bodylotion bevat biologische wilde rozenolie, jojoba-olie en hamamelis maken de huid zichtbaar gladder. De lotion laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in, niet-plakkerig en hele lekkere geur. Na een douch of bad is het heerlijk om daarna bodylotion aan te brengen. Mijn huid heerlijk verwend met deze heerlijke bodylotion.

Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie €18.49 ( 75ml )

Verwent en maakt de huid soepel 2019-Weleda-Wilden-Rozen3ac Na een douch is het heerlijk om je lichaam lekker te verwennen met bodyolie en of bodylotion en of samen te combineren. Weleda Wilde Rozenolie is een verfijnde olie met de geur van rozenbloesem werkt harmoniserend. De combinatie van rijke rozenbottelolie en fijne amandelolie maakt de lichaamshuid glad, soepel en fluweelzacht. Met een pompsysteem kan je de olie makkelijk te doseren hoeveelheid heb je nodig. De olie is niet vet, smeerbaar en trekt heel snel in. Mijn huid voelt heerlijk soepel en zacht aan. De olie is ook geschikt voor een massage.

Wilde Rozen Vitaliserende Dagcrème €18.99 ( 30 ml )

Droge en normale huid 2019-Weleda-Wilden-Rozen3ad Weleda Wilde Rozen Vitaliserende Dagcrème heeft een extra voedende en hydraterende werking. Verzacht de eerste lijntjes met behoud van de elasticiteit van de huid. Deze crème heeft heerlijk licht en zachte textuur. Het smeert fijn, trekt snel in en het laat geen vettige laag achter. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. 2019-Weleda-Wilden-Rozen3aaa De Weleda Wilde Rozen verzorgingslijn is echt heel fijn. De producten hebben heerlijke geur, het smeert fijn en trek snel in. Mijn lichaam en gezicht is heerlijk verwend met deze geweldige Weleda Wilde Rozen verzorgingslijn. Zeker aanraden! Er zijn 10 Weleda Wilde Rozen producten beschikbaar in de winkel of online

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. Bevat affiliate links. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like