Follow:

25 sept : Heerlijk weertje!

Untitled
Heerlijk weertje in de herfst en al lang plaats ik niet zo vaak meer dit soort blogpost. Vandaag heb ik er zin in om nu te posten want vanmiddag gingen wij met drieën fietsen richting Merwelanden. Dit soort blogpost plaats ik weinig de laatste tijd. Vandaar dat nu extra artikel hoewel het al laat is. Ik nam DSLR camera mee want ik gebruik niet zo veel. Wel aantal gemaakt en deze foto heeft mijn man gemaakt. Op mijn smartphone heb ik wel best veel gemaakt en ook filmpje, alleen sommige in gedraaid 😀

Untitled
Untitled

Trots op Djess dat heen en weer fietsen. Best wel ver weg hoor voor kleine jochie.

25sep201625sep201625sep201625sep2016

Photography : Avh – Canon 600D + Yongnuo 50mm
Photography : Dhinivh – Huawei Ascend P 7

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like