Follow:

Dagje uit : LEGO World 2019

2019-LEGOWorld10a Vanaf vrijdag middag begon herfstvakantie en al een paar dagen had mijn zoon al zin in om naar LEGO World te gaan. Na lang wachten is het eindelijk zo ver. Gisteren ochtend vertrokken wij met de auto richting Jaarbeurs in Utrecht want vanaf 17 tot 23 oktober is er LEGO World. En mijn zoon heeft er zin in om weer dit jaar naar LEGO World te gaan.

2019-LEGOWorld10aa Om 9 uur reden wij richting Utrecht. Dit jaar besloten wij met de auto te gaan want het is stuk goedkoper dan met de trein. En dit jaar nam ik een paar broodjes en drinken mee. Tickets hebben wij zelf al een paar dagen besteld en zelf uitgeprint. Na de tickets gescand, tas gecontroleerd dan wij waren in de LEGO paradijs. 2019-LEGOWorld10aaa2019-LEGOWorld10aaaa Dit jaar is er weer de LEGO douche. Natuurlijk wil ik in de LEGO steentjes nat worden (nee joh..niet nat). Het was nog rustig dus heerlijk het hoefde niet in de lange rij te staan maar ik speet dat ik niet filmpje/foto met eigen smartphone maken. Ik dacht dat wij moesten snel doorlopen. Het blijkbaar zag ik pas later (voordat naar huis gingen, deden de bezoekers best lang staan en gooide zelf de steetjes omhoog. Grrr waarom deed ik ook niet dat). Dit jaar volgden wij onze mini guide Djess. Djess wilde graag alle eerste alle LEGO afbeeldingen bewonderen. Daarna gingen wij naar eigen minifiguur samenstellen en eigen steentje met eigen naam of datum laten laseren. Ik schreef dhini.nl (punt met hartje icon maar het resultaat met o dus dhinionl ha..ha…) 2019-LEGOWorld10aaaaa 2019-LEGOWorld10aaaaaa Met mijn smartphone heb ik foto`s en filmpje gemaakt. Er zijn genoeg om wat te bouwen met LEGO steentjes maar dit jaar heeft Djess er niet zo veel in mee te bouwen of andere activiteiten. Hij keek liever naar LEGO afbeeldingen etc. Wel heel eventjes bij de zwembad LEGO en groene LEGO steentjes dan verder wat LEGO`s gebouwen, minecraft etc bekijken. Naast LEGO zijn er ook nog diverse springkussen, naar theatershow en de bioscoop (LEGO films worden gedraaid). 2019-LEGOWorld10aaaaaaa Voordat naar huis even terug naar de LEGO douche en dit keer samen met papa. En dit keer hebben ze goed gedaan dan toen met mij. 2019-LEGOWorld10aaaaaaaa Natuurlijk langs de winkel vol met LEGO`s. Dit keer is niet Intertoys maar Toy Champs winkel. Dit ken ik niet. Daar heeft Djess een LEGO gekocht met zijn zakgeld die al gespaard. En natuurlijk krijg Djess een goodiebag tas. Ik niet en volgend hun dat alleen de kinderen de goodiebag tas want die betaald. Dit jaar is helaas geen uitnodiging (net als vorig jaar). Ik betaald ook de entree kaartje dus het moet toch goodiebag ook krijgen. Niet leuk zeg..! Schandalig. Dit jaar is voor de vierde keer hebben wij LEGO World bezoeken. De eerste keer was in 2015. Dit is de leukste voor mij want tja alle eerste keer. De tweede keer was in 2017 (uitgenodigd) en de derde keer was in 2018. 2016 sla over tot hij wist dat de LEGO afgelopen was, aaah! Vanaf dat moment let hij goed op de reclame in de gaten houden. Dit jaar vind ik een beetje saai, voor Djess niet. Dus volgende keer een van ons mee (niet allebei dus behalve uitgenodigd want Djess wilt graag zijn papa altijd mee) of beter de geld voor tickets koop voor een LEGO in de winkel/online. Toch de prijs van LEGO is niet goedkoper daar bij LEGO World. Het lijkt wel goedkoper met 10%. Het blijkt toch de prijs net als bij de winkel/online. Mijn zoon vindt het wel leuk om weer naar LEGO World te gaan maar zie je het wel volgend jaar (wie van ons mee of een LEGO in de winkel kopen i.p.v. naar LEGO World)

LEGO World voor dagje uit in de herfstvakantie. Ook voor de meisjes is er een super leuke stand van LEGO Friends! Verder is er een Duplo wereld voor de allerkleinsten, LEGO Star Wars, LEGO City, bouwwedstrijden, levensgrote bouwwerken, een bioscoop en nog veel meer! Ontdek het LEGO museum of speel een van de coolste LEGO apps.
Ga je ook naar LEGO World?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like