Follow:

MAC mineralize skinfinish Medium

 photo 2016MACMF1a_zps9uyb4rxd.jpg
MAC cosmetics mineralize skinfinish heb ik eentje nog en af en toe gebruik ik hem. Een paar maanden terug heb ik gebruikte MAC MSF gekregen. Hij staat nog mooi omdat mijn kennis hem amper gebruik. Maar voor zekerheid heb ik hem eerst met alcohol schoongemaakt.

 photo 2016MACMF1aa_zpsye3fhslp.jpg
Mijn eerste MAC MSF gebruik ik hem nog (niet dagelijks). De verpakking is veranderd. De andere vind ik handig door doorzichtig deksel maar deze is handiger met spiegeltje aan de binnenkant. Ik vind de verpakking strak maar mooi.

 photo 2016MACMF1aaa_zpsql1srlhx.jpg
De kleur is te licht voor mijn kennis en voor mijn getinte huid helemaal te licht, helaas. Misschien ga ik hem mengen met donker foundation ofzo (just idea). Door de verpakking ga ik hem zeker niet wegdoen. Ik kan de verpakking gebruiken voor zelfgemaakte regenboog blush of oogschaduw bijvoorbeeld.

 photo 2016MACMF1aaaa_zpswwkrxvxt.jpg
Hier heb ik heel licht over mij gezicht aangebracht en thanks God dat niet te zien witter 😉 Hoewel de kleur te licht is voor mij, bedank ik haar voor deze MAC MSF. Naast deze MAC MSF vind je andere producten terug zien hier, hier, hier, hier, hier, hier. Lief van haar. Dank je wel

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like