Follow:

Parfume : Vespa For Her

 photo 2014VespaParfume1a_zps16353456.jpg
Maak kennis met het nieuwe duo geur van Vespa. Vespa? Wij denken aan de classic scooter. De iconische Vespa-scooter staat symbool voor stijl, creativiteit en elegantie en is synoniem aan de Italiaanse lifestyle. Met de lancering van Vespa’s eerste geur duo, Vespa For Him en For Her, kun je ‘la dolce vita’ zelf ervaren. Vandaag ga ik de geur voor dames reviewen.

 photo 2014VespaParfume1aa_zps8ca8607e.jpg
De verpakking De flacon is verpakt in een stijlvol wit doosje, gedecoreerd met een ‘colour block’ in opvallend zachtroze, voorzien van de naam Vespa en een prachtig scootermotief. Als finishing touch is het doosje omwikkeld met een lint in de kleuren groen, wit en rood voor een typisch Italiaans accent.

 photo 2014VespaParfume1aaa_zps38d83492.jpg
De flacon Simpel maar classic met zilver dopje. De Vespa-geuren geïnspireerd zijn op het klassieke design van de Vespa-scooter, worden ze gepresenteerd in een stijlvolle glazen flacon waarop het beroemde Vespa-logo in zilver staat afgebeeld. De heldere lijnen, taps toelopende zijkanten en afgeronde hoeken van de flacon verwijzen onmiskenbaar naar de gestroomlijnde vormen van de scooter, terwijl de ronde, zilveren dop doet denken aan de Vespa handvaten. De geur Vespa For Her is zachtroze van kleur voor een extra elegant en vrouwelijk accent.

Topnoten : Citroensorbet, bergamot, gember
Hartnoten : Oranjebloesem, appel, heliotroop
Basisnoten : Witte musk, cederhout, vanille

 photo 2014VespaParfume1aaaa_zps93224d1d.jpg
Op mijn huid ruikt hem lekker naar bloemachtige geur met een vleugje citrus. De parfume kan je voor dagelijks spuiten voor overdag en nacht. Ik zou hem voor overdag spuiten. Hier en daar zou ik hem weer spuiten want de geur ruikt jammer na een paar uurtjes niet meer aanwezig maar geen ramp dankzij de betaalbare prijs.

Consumentenadviesprijs:
Eau de Toilette 30 ml €14.99
Eau de Toilette 50 ml €22.50
Bodyspray 150 ml €4.99


Vespa duo geuren zijn vanaf oktober 2014 bij parfumerie en drogist.

Share
Previous Post Next Post

You may also like