Follow:

Pink Gellac Tropical island collectie

Pink Gellac
Pink Gellac heeft nieuw collectie “Tropical Island Collection”. Deze collectie bevat zeven knallende zomerse kleuren die je doen denken aan de perfecte vakantie op een tropisch eiland. Vandaag laat ik ze allemaal aan jullie zien. Zijn jullie benieuwd naar? kijk gauw mee

Pink Gellac
De kleuren van de Tropical Island Collection zijn echt opvallende kleuren die je echt de “island vibes” geeft. De kleuren lijken wel op elkaar maar als je goed bekijkt, is gevarieerd felle tinten en er zijn twee met shimmer/glitter varianten. Ben je (nog) niet bekend met Pink Gellac? Lees dit artikel hoe het werkt!

Pink Gellac 244
244 Hawaii Orange is een echte feloranje kleur. Het is zo jammer dat deze opvallende kleur niet goed te zien is op de foto. Maar in het echt is een typisch zomer kleur. Het lakt dekt goed in een laagje

Pink Gellac 245
245 Cocktail Pink Yes is een felle roze kleur. Ook deze opvallende kleur is een typisch zomer kleur en echt een barbie kleur. Het denkt dit lak een laagje goed.

Pink Gellac 246
246 Mermaid Pink is een licht roze kleur met een subtiele gouden glitters. Bij lag een dekt het lakt al voldoende goed maar voor egale resultaat twee drie laagjes nodig. Ook een heel tof voor over ander gekleurde nagellak heen.

Pink Gellac 247
247 Sorbet Pink is een donkerroze kleur maar de kleur heeft een fris kleur. Het lakt dekt goed in een laagje.

Pink Gellac 248
248 Midnight Purple is een paarse kleur met een subtiele glitters. Na twee laagjes dekt voor egale glitters nagellak. Ook is prima te gebruiken voor over nagellak heen.

Pink Gellac 249
249 Hot Plum is een heldere fuchsia tint. Het is heel prachtig kleur en in een laagje dekt al goed, voor extra egale effect zou ik twee laagjes aanbrengen.

Pink Gellac 250
250 Orchid Purple is een koele paarse kleur. De kleur vind ik ook heel erg mooi. Ook dekt goed in een laagje.

Pink Gellac Tropical island collectie

Pink Gellac
Stuk per stuk zijn de Pink Gellac Tropical island collectie echt een eye-catcher. En ik vind allemaal prachtig tinten. Love zo`n felle tinten. De dekking is goed en de kleuren zijn echt prachtig opvallend. Je nagels zijn klaar dus voor de zomerse dagen. Pink Gellac nagellak kost per stuk €15. De Pink Gellac Tropical Island Collection is te koop op de webshop Pink Gellac

Welke kleur(en) spreekt je aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like