Follow:

Remescar Vitamin C Hyaluronic Acid Repairing Serum

2020-Remescar5aab Mijn eerste Remescar product is Remescar voor ogen vooral voor wallen, lees je het artikel hier. Vandaag blog ik over Remescar Vitamin C Hyaluronic Acid Repairing Serum. Lees je mee

2020-Remescar-Vitamin-C6aHerstel, egaliseer, hydrateer en laat je huid opnieuw stralen.

Herstellend Serum met Vitamine C en Hyaluronzuur heeft als doel donkere vlekken en hyperpigmentatie te verminderen. Het helpt de huid te beschermen tegen UV-stralen en door de zon beschadigde huid te herstellen en egalere huid.


2020-Remescar-Vitamin-C6aa Het serum zit in een glas flacon met een handige druppelaar systeem. Het serum is gelachtig, ruikt een beetje fris. Het product bevat vitamine C en hyaluronzuur die zorgt voor een intense hydratatie, verstevigt en maakt de huid weer egale uitstraling. Ik breng dit serum dag en nacht op mijn schone huid. Het trekt snel in en dan smeer ik dag creme en als in de avond breng ik een nachtcreme. Mijn huid voelt lekker zacht aan. Ik merk het wel dat mijn huid stuk steviger, egale en gehydrateerd. Remescar Vitamin C Hyaluronic Acid Repairing Serum kan je bij de webshop Remescar bestellen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like