Follow:

Sunflake Packing Cubes Set & Kabel Organizer Tas

Sunflake Packing Cubes Set (3x)
Vroeger toen ik voor de eerste keer ver weg reisde, was mijn koffer of mijn rugzak propvol met kleding en andere spullen. Het zag er niet netjes uit. Gelukkig heb ik nu oplossing gevonden. In dit blog ga ik over de travel organizer van het merk Sunflake.

Packing Cubes Set (3 stuks) € 29.99

Sunflake Packing Cubes Set (3x)
Packing Cubes zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Ik heb voor rode kleur gekozen. Packing Cubes bevat drie stuk met verschillende maten.

Sunflake Packing Cubes Set (3x)
Voor de kleine koffer/handbage koffer (zie de foto hierboven) heb ik een grote en de klein packing cubes gebruik. De middelste voor in de backpak. Als je grote koffer gebruik, kan je alle drie gebruiken en misschien meer package cubes nodig. Het ziet er toch netjes uit, georganiseerd en overzichtelijk. Je kunt de spullen snel in en uitpakken dankzij de ritssysteem. Het maakt weinig geluid, niet storen dus. Deze package cubes set is erg handig, geschikt voor alle reizigers met koffer, backpack of reistas. Echt aanrader!

Kabel Organizer Tas 24,99

Sunflake Kabel Organizers
Als ik op vakantie/onderweg ben, neem ik altijd alle spullen voor mijn smartphone, camera, tablet en of laptop. Alle kabels enzovoort doe ik altijd in de beauty tas. Het is handig alles in een maar het is echt chaos. Alle kabel door elkaar. Hier word ik gek van. Gelukkig heb ik een oplossing gevonden om alle kabels te organiseren, dankzij kabel organizer tas van sunflake.

Sunflake Kabel Organizers
Met ritsen kan je de tas open en dicht doen. Het maakt weinig geluid als je hem open dicht doet. Ik kan kabel, USB sticks,SD-kaarten, opladers, batterijen en oortjes in deze Kabel Organizer Tas organiseren. Deze tas heeft 3 handige lagen en er is 17 verschillende elastische lussen voor het opbergen van kabels en opladers, 10 vakjes met verschillende afmetingen voor USB sticks of batterijen – 1 voorvak en 1 binnenvak met een grote rits voor oplader, een mobiele telefoon of geld. Genoeg vakjes dus, alleen sommige vakjes iets aan de kleine kant.

Sunflake Kabel Organizers
Het format van Kabel Organizer Tas is praktisch en compact om in je koffer/backpak/tas mee te nemen. Deze kabel organizer tas is echt super handig en beschikbaar in meer kleuren en maten. Geen rondslingerende kabels meer in je tas. Ik gebruik hem ook gewoon voor in huis. Als ik nodig heb, weet ik waar alle kabels en andere spullen voor mijn apparaten/gadgets makkelijk te vinden.

Sunflake travel organizer bags
De tassen zijn praktisch, heeft compacte formaten. Alles binnen handbereik. Je koffer ziet er netjes en alles overzichtelijk en geordend dankzij de praktische organizer tas van Sunflake. En het bespaard ruimte in je koffer. Echt handig tas. Als je grote koffer gebruik, kan je meerdere Sunflake package cubes gebruiken. Het reizen is een stuk gemakkelijker want met deze travel organizer gaat nu stuk makkelijk om je alle kleding en spullen op te bergen. Ik ben heel erg tevreden over deze handige Packing Cubes Set & Kabel Organizer Tas. Echt aanrader! Deze handige travel organizer van Sunflake is erg handig, praktisch, leuk voor je zelf of als cadeau. Meer reisartikelen shop je op webshop Sunflake of op bol.com. Heel veel reisplezier.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd en bevat affiliate links disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like