Follow:

Fashion friday : Plume oorbellen

Outfit
Heerlijk weertje en dus kan ik lekker jurkje of rokje aan. Een paar dagen terug droeg ik deze rokje (was jurkje) en vandaag wil ik gelijk mijn nieuw oorbellen aan jullie showen, kijk mee verder

Outfit
Omdat die jurkje kort werd, vind ik dan, besloot ik hem te pimpen als rokje. En nu heb ik naaimachine dus toch handig als ik kleren ga pimpen als maar niet te moeilijk hi..hi… Van jurkje naar rokje is nog niet zo moeilijk maar dat hangt van de jurkje ook hé. Ik heb nog jurkjes die ik graag wil pimpen maar een beetje lastig. Dus..even over nadenken hoe het moet.
Outfit
Hier droeg ik een tank top van het merk Pull Bear die ik in de sale heb besteld. En slippers die ik al jaren gekocht en ze zitten zo lekker, die is van Birkenstock.
Outfit
Mijn ultieme favoriet is slingrip, hier ben ik echt zo blij mee. En hoesje van ebay. De armbandjes heb van verschillende merken mitoe,
outfit
Maar omdat ik altijd koude voeten heb, draag ik deze superleuk flossy shoes.

Outfit
Zonnetje schijnt dus brillenkopen zonnebril is must have hé en zien jullie mijn nieuw oorbellen.
Outfit
Er hangt een klein veertje bedeltje aan en 2 kraaltjes. Je kunt deze oorbellen prima/makkelijk combineren met je outfit want de kraaltjes zijn in wit en zilver kleurtje. Deze oorbellen is met hand gemaakt en komt met organza zakje, mooi verpakt en kan door brievenbus. De verzending kan je zelf volgen met een track en trace code. Meer leuke sieraden vind je op webshop Alldayjewels.nl.

    
WEARING : Rokje (was jurkje) – H&M | Shoes en sandal – Flossy shoes en birkenstock | tank top – Pull en Bear | Sunglasses – Brillenkopen.nl | Bracellet – Mietoe, zelfgemaakte armbandje, Anna Sieraad | Ketting – ikbensieraden | Sling grip

  
Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like