Follow:

Terugblik op 2019

OMG! De tijd vliegt voorbij. 2020 staat voor de deur. Vorig jaar heb ik terugblik online gezet en besloot dit jaar ook, hoewel dit jaar heb ik wat minder blogposten online gezet vooral persoonlijk blogpost maar ik ga toch eind van dit jaar sluiten met Terugblik 2019.

Persoonlijk

Dit jaar post ik helemaal geen weekly snapshot of Project 365, wel de laatste een paar manden ben ik weer actief met mij youtube kanaal. Daar maak ik vlog en soms weekvlog, DIY, unboxing etc.

Nails

Mani monday van dit jaar helaas heb ik niet veel gemaakt. Wel heb ik aantal nieuwe collectie mogen ontvangen voor swatches. Dank u wel.


Dhini.nl

Op dhini.nl lees je gevarieerd artikelen. Wil je terug lezen, dat natuurlijk mag. Ik zet de link per maand JANUARI | FEBRUARI | MAART | APRIL | MEI | JUNI | JULI | AUGUST | SEPTEMBER | OKTOBER | NOVEMBER | DECEMBER

BEAUTY

Op beauty gebied heb ik mooi beauty producten uitgetest. Ik ga niet alle link op rijtje zetten. Als jullie terug wilt lezen, klik gewoon hier beauty

LIFESTYLE

DIY
Heel blij met zelf gevouwen boodschappen tas
– DIY Ketting smartphone https://www.youtube.com/watch?v=-XgNT0WzMoU – DIY Stamping plates add cardboard backing (RECYCLING) – How to fix sharp edges on image plates – Wasmiddel – Transforme Low waist jeans into high waist (DIY Jeans) – DIY Pennenhouder (Recycling)

Travel/Dagje uit
LEGO WORLD
Maritim museum
Disney on ice 2019
Tont ton Fair 2019
Renesse
Margraten
Drie landenpunt In het hotel geslapen Gementegrot – Geofort Monumentendag

Home
Lifestyle & gadgets
Media
Foto
Food&Drinken
Kids

Djessvh

Dit jaar is Djess 9 jaar geworden en nog maar drie maanden word hij 10 jaar volgen jaar. OMG!
Hij is erg blij met zijn verjaardagscadeaus


Hierbij wil ik jullie de bezoekers bedanken om mij site, youtube kanaal en sociaal media te bezoeken en te volgen.

Namens ons en dhini.nl wens jullie allemaal schitteren in 2020 toe Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like