Follow:

Gadgets die ik gebruik voor mij blog

 photo 2016Gadget4blog1ab_zpsjkyws1lx.jpg
Misschien is het leuk om een keertje hier te plaatsen wat en welke gadgets en programma heb ik gebruik voor mij blog. Vroeger gebruikte ik alle eerste digitale camera Canon Powershot A6200. Mijn lieveling compact camera en computer van mijn man. Een paar verder heb ik eigen laptop (mij favoriete laptop HP en inmiddels is de laptop bij mijn familie in Indonesië. Maar nu ga ik huidige spullen/gadgets stuk per stuk aan jullie laten zien


Gadgets
Canon 600D
Na Canon 500D niet meer werkt, maak ik de producten en outfit foto met deze camera Canon 600D. Vanaf begint hoor ik er rare geluidje (een beetje mislukte aankopen) maar ik gebruik hem al ongeveer meer dan twee jaar. Zelf de velletjes zijn helaas al los. Te veel gebruik en overal meenemen. Dankzij Easy cover ziet er mijn Canon weer mooi uit – artikel

ASUS A52F
ASUS A52F gebruik al 5 jaar voor mij blog. Het werkt nog goed, alleen wel moet stopcontact gebruiken. En in slaapkamer boven heb ik geen moeite met WIFI verbinding.

HP laptop 15-p273nd
in oktober 2015 heb ik nieuw laptop HP Laptop 15-p273nd, alleen als ik in de kamer boven gebruik, is verbinding met WIFI waardeloos dus ik gebruik hem in woonkamer en de Asus boven. Handig zo twee laptop hebben 😀

Gadgets
Nikon D5200
Het is toch wel prettig als een camera hebben speciaal alleen voor blog. Ik heb dus Nikon D5200 gekocht voordat Camera Canon 600D kapot wordt. De foto`s die ik hier plaatsten, maak ik de meeste met deze camera (af en toe met Canon, vooral outfit van Djess). Deze camera is de bedoeling alleen voor thuis. Ik ga hem niet overal mee te slepen. Ik ben bang dat net als Canon 600D versleten.

Gadgets
Mouse Logitech Trackman wheel
Heel fijn mouse om mee te werken. Blij mee en ik heb er nog eentje nodig voor andere laptop boven.

 photo 2016Gadget4blog1aaaaaaaa_zpshqlqkkip.jpg
Huawei Ascend P7
Sinds ik intagram heb, maak ik heel veel foto`s en filmpjes met smartphone. Handig altijd bij de hand. En ik ben echt tevreden met mijn smartphone Huawei Ascend P7. De foto`s zijn prachtig en niet traag. Heel blij! Ik maak dagelijks foto`s en filmpjes.

GadgetsGadgets
Studio Lamp en tafel lamp
Voor in de winter gebruik ik studio lamp en andere lamp die ik bij Lidl gekocht voor maar €20.

R1 Flash Light
Deze heb ik R1 Flash Light via ebay gekocht. Eigenlijk voor Canon maar het werkt ook goed voor Nikon. Ik gebruik hem af en toe. Maar wel handig om hem te hebben

Gadgets
Statief en remote control
Als niemand om outfit foto`s te maken dan statief is zeker aanrader en ook de remote control artikel die je makkelijk bij ebay kunt bestellen. Ik besteld meestal een paar want tja elke keer kwijt (weet niet meer waar ik hem laat liggen 😀 ). De statief heb ik van Hama maar al kapot maar hij kan nog wel gebruiken. Mijn zoon gebruik als speelgoed of doet hij alsof fotograaf is. Dan een paar dagen terug heb ik andere statief gekocht. Dus ik heb nu er twee statieven. Handig eentje voor boven en eentje voor in de woonkamer. Ik maak foto`s soms in de kamer boven maar soms ook in woonkamer of buiten in de tuin als het weer mooi is (zoals outfit foto`s).

Objectlenzen
Ik gebruik standaard lenzen 18-55mm die al in de Nikon D5200 of Canon 600D. Ik heb alternatief 50mm lens gekocht van merk Yongnuo. Canon 50mm is al kapot 🙁 . Maar ik kan niet meer zonder 50mm dus vandaar dat ik Yongnuo 50mm gekocht heb. Door nieuwsgierigheid heb ik Canon40mm gekocht maar die weinig gebruik.
Macro lenzen die ik via ebay heb gekocht en extra batterijen voor camera DSLR Canon en Nikon.

Notitieblok, Extern Harddisk en SD kaarten
Notitieboek gebruik ik weinig maar wel is handig af en toe op papier schrijven. Ik heb twee extern harddisk om alle foto`s te bewaren en ook een paar SD kaarten van 16GB en SD micro voor in Huawei zodat genoeg ruimte voor alle foto`s en filmpje die ik elke dag maak 😉

Programma`s
WordPress
Weboke hosting
– Window movie maker
Pixlr (collage
– Yahoo email adres voor samenwerken en of persberichten
– Photoshop
Photoscape om foto`s in kleine formaat te maken en bewerken
Notepad om code in PHP veranderen of toe te voegen
Smile icon
Dafont
Flickr en photobucket
VSCO (android
Afterlight (android
Picsart (android

Welke gadgets en programma`s gebruiken jullie voor jullie blog?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like