Follow:

Sweet memories 2016

Sweet M
Het is tijd om mooie momenten van dit jaar terug te denken/zien zoals ik vorig jaar ook heb gedaan. En ik ben heel dankbaar voor hoe dit jaar is verlopen. Vandaag zet ik leuke momenten van Januari tot December 2016. Veel lees plezier

Januari
Jan 2016
Ik zag op instagram van chikcrea een prachtig zelf gemaakte jas en ik probeer het na te maken. Het is nog niet helemaal klaar maar ik ben al zat ha..ha…. Heerlijk saampje in de nature gewandeld en Djess was blij met die brrr groot ijs. Wij gingen met drieën uiteten omdat 14 jaar getrouwd.

2016 Januari
Kijk nou…die groot spiegel en wordt vrolijk met die gekleurde ballonnen. Vogelhuisje samen bouwen. En voor eerste keer weer naar school na kerstvakantie. Het was sale maand dus kans om winterjas voor Djess te scoren.

Februari
Feb 2016
Heerlijk waren wij naar Sauna geweest en voor mijn koude handen tijdens fietsen gebruik ik Wob. Hmmm Gourmeten!Film kijken in nieuw bioscoop en bezig voorbereiden voor traktatie op Djess school

Maart
Djess - 6 jaar
– Dit jaar wordt mijn zoon Djess 6 jaar. Wat tijd vliegt snel. 6 jaar al!

2016 maart
Verder bezig met DIY traktatie voor Djess verjaardag op school. Het was droog weertje dus even de tweede hand skeleer uitproberen. Ik was verrrast door grote bloem die Djess op school had gemaakt. Pannenkoek dag op school met oma. Wij gingen in de natuur spelen als het weer mooi is. Stofzuiger zonder zakje. Eindelijk heb ik tijd naar het centrum en samen met Djess.

April
2016 April
Ik vind het zo leuk om een fotoboek te hebben maar het is altijd lastig met tijd en foto`s uitzoeken. Maar uiteindelijk was de fotoboek klaar en ben blij mee. Even dieren voeren en bureau voor Djess bij ikea aan het zoeken, nog geen bureau, maar wel vloerkleed. Samen met Djess bakken. Verrassing van mijn man – dank je wel

Sweet M
– Geen tranen in mij ogen tijdens huishouden dankzij Marcel`s green soap

Mei
2016 May
Samen met pa op kermis en langs nichtje A. Leuk joh zo`n dagje uit. Als het weer lekker is en school is maar half dag dan gingen wij lekker picknicken. Yay…nieuw kledingkast voor Djess. Bij kinderboerderij samen met klasgenoten. Zo lief dat ik deze heerlijk parfume heb gekregen. Dankzij kaarten van mijn schoonzusje hebben wij heerlijk dagje Dorst in Stoom. Mijn stoer ventje collab with Legends22

Juni
Gadgets
My hobby kunnen jullie wel raden toch?!
Ik heb aantal MAC producten gekregen MAC lipstick en gelijk maar lief 8 lipstick gekregen. Zo heerlijk om saampjes dagje uit te gaan. Ik heb genoeg muntjes verzameld en dan konden wij bij de winkels ruilen en wij hebben voor haring gekozen. Lekker

2016 Juni
Vrijmarkt wacht ik het wel want ik wil oude camera scoren. Op het strand. BBQ…ik heb er zin in. Feest op school met thema Piraat. Gewonnen muntjes. Aardbeien uit eigen tuin….Lekker. Ja… ik heb fietstas. Dejss heeft zelf cadeau voor juffen gemaakt.

Juli
2016 Juli
Echt groot plas dan fiets Djess door. En ja hoor weer wandelen in de natuur. Laatste schooldag dan zomervakantie. Tijd heb dus tijd voor winkelen. Het was heerlijk weertje. Richting vakantiehuis. En voor eerste keer op het strand met heerlijk weertje.

2016 Juli
Weer thuis is toch heerlijk en het weer was ook nog lekker dus even samen fietsen. Wij hebben heerlijk zomervakantie. Weer Indomie op voorraad. Voortuin opruimen en die bomen weggehaald. BBQ tijd en bezoek naar tuinwinkel. Journal wreck opdracht gedaan en bij de verjaardag feest.

August
2016 August
Pasar malam in Dordrecht. Voor de tweede keer naar Bouwfestij. Laatste zomervakantie gingen wij bij pannenkoeken eten. Just enjoy the weather. Even poseren op de bed voordat uit elkaar halen.

2016 August
Ik moet veel water drinken en zomer is BBQ tijd en geniet van het weertje maar toch lekker als zwembad in vooral voor Djess. Naar playmobil. Handig zo bah bakkie

September
2016 September
Sale Shopping. Happy dat Djess bed verkocht is. Djess deed mee aan theater. Op kraammarkt en ik heb deze groot spiegel gekocht…oei..best zwaar. Buurman buurman. Lekker rujak mango. BBQ. Winkelen met schoonzusje

Oktober
2016 Oktober
Pimpen. Djess aaide de slak. Bij de tandaarts. Ik wil dit camera. Kijk..nog sterkt genoeg ben ik he. Makeup kwasten schoonmaken. Fietsen. samen ijstje eten dan doen wij ..heerlijk

2016 Oktober
Naar juliana toren. Met schadauw spelen. Goed voor kriebelhoes. Djess deed mee aan hardlopen. Lekker mosselen. Help op school

November
2016 November
Lekker zelfgemaakte sambal. Doogeefbox. Zand voor voortuin. Sauna geweest. Kokie Cosmetics. Samen bebek voeren. Pakjes middag. Fijne lipbalm

December
2016 december
Een parfume rijker, dankzij Pinkt it. Voor eerste keer swap met veel mamabloggers meegedaan. Djess heeft zwemdiploma A gehaald. Op 24 december ga Djess weer naar zwemles voor diploma B. Gourmetten. Gezellig bij mijn schoonzusje en met heel familieleden dineren – dank jullie wel. Djess heeft aquarium met drie visjes

Fijne dag en geniet ervan
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like