Follow:

Bye bye 2016, Terugblik op 2016 en alles nog wat

terugblik 2016
Vandaag is de laatste dag van 2016. Gisteren blogpost persoonlijk online en vandaag is terugblik van het jaar 2016 (of bekend favorieten van 2016) op dhini.nl maar ik ga in kort op het rijtje te zetten. Hier wil ik jullie de bezoekers bedanken om mij site te bezoeken. Bedankt voor jullie tijd en jullie comments. Het is leuk om de comment te lezen. En super bedankt voor alle bedrijven en PR bureau`s die mij producten opgestuurd voor het reviewen. Super bedankt allemaal. Maar eerst neem kopje koffie/thee mee want het artikel is best lang hoor! Veel lees plezier

BYE BYE 2016 en Namens ons en dhini.nl wens jullie allemaal schitteren in 2017 toe.

Persoonlijk
 photo 2016Logitech1aaaaa_zpsrz15ws3n.jpg
Het wordt stuk minder met persoonlijk blogpost al sinds een paar jaar, vooral sinds blogwereld veranderd is. Maar ik vind het prima zo prima. En als ik toch eruit wilt, dan staat het in prive. In kort hieronder zet ik in het rijtje.
Net als vorig jaar dit jaar hebben wij ook gezellig pakjes middag met schoonfamilie. Dit jaar vier ik mij verjaardag niet maar ik heb Verjaardagscadeau gekregen – dank jullie wel lieve mannetjes. Toch hou ik vol om eind van de maand een Happy List op rijtje te zetten, behalve maand november en december (bij deze dus. Als mooi weer is en toevallig in het weekend dan vinden wij heerlijk saampjes te fietsen in de natuur, is dit een van onze activiteiten. Zoveel mensen zoveel wensen zei mens en ik ben een van hun want tja ik heb best veel mooi en luxe wensen. En als ik buiten de deur ga, probeer ik in een filmpje vast te leggen (foto`s zijn must van mij). Djessvh is deel van mij blog vanaf hij baby was. Dus je ziet hem regelmatig hier op mij blog.

Beauty
 photo 2016Terugblik1b_zpshxso4neu.jpg
Op beauty gebied mocht ik mooi producten uittesten en nieuw merk ontdekken o.a.
Kokie CosmeticsParfumBeauty KitchenBee naturalJay Organic ParfumUtsukusy facial cleanser creamWeledaScrub loveAtlas ArganLove arganolieMaria GallandDIY SoapBiomedRio Rosa – Zoiy

Lifestyle & Gadget
 photo 2016Terugblik1c_zpsllibbxiv.jpg
Nog geen jaar veranderd ik de layout en weer Nieuw kant klaar layout gebruik en ik ben nog steeds blij mee.. Ik hou van Taking picture en wekelijk plaats ik snapshot on mij blog en wat nog superleuk is, heb ik een camera rijker FujiFilm instant Lomo ontving. En tegenwoordig gebruik iedereen smartphone of iPhone om snel snapshot te schieten, voor donkere/grijze weertje, is er een handige gadget Halo Selfie light. Wel handig als je zelf thuis kan uitprinten met brother printer Mfc-1910W, wel alleen in zwart wit. Superleuk om de favoriete aan jullie te showen, benieuwd wat zijn mijn happy things afgelopen maanden. Ik geef tweede leven aan producten. Voor vrije tijd kan je altijd boek lezen of met crea boek bezig. Of ga je Crea bea of tips geven, vind ik het ook leuk om te delen. Voor baby & Kids

Dagje uit
2016 dagje uit
Dagje uit wil ik zeker doen. Het was superleuk om naar Halloween op Juliana Toren te gaan – Heerlijk saampjes fietsenPlaymobilRenesseHoek van HollandDordt in StoomMini World Rotterdam

Nailpolish
 photo 2016Terugblik1e_zpshbgasjc3.jpg
Love to swatch nagellakjes en ik heb nieuw merk geswathes en ik ben heel erg blij met Mani monday want ik heb best wel goed volhouden. Superleuk om nieuw merken te ontvangen voor swatches, met dank aan Kokie Cosmetics, Layla nailpolish en Caption nailpolish. Ik ben ook heel blij dat ik heb de nieuwe collectie van het merken Trind2B collectie geswatches.

Food & Drink
 photo 2016Terugblik1f_zpsqln9jmgt.jpg
Zo handig een water kan meenemen als je onderweg en met waterfels filter kan je de water wat extra fruit toevoegen. Snacken is altijd lekker vooral als je hoef niet veel te doen, kant klaar bitter ballen is ideaal. Ik drink thuis veel water, naast thee en een waterfilterkan is must have bij ons. Natuurlijke snack, snoepen zijn wij gek op zoals van het merk LEEV. Of van deze merk Doctors order repen. Mijn zoon is gek op snoepen en deze snoepen Goody good stuf vind ik zelf ook lekker. Altijd lekker om samen met Djess in de keuken wat lekkers te maken. Tegenwoordig probeer iedereen minder suiker te gebruiken als vervang kan je met Greensweet stevia in je food/drink toevoegen. Ook is het super leuk om elke maand het pakketje Healthbox te ontvangen als je van Healthy lifestyle bezig bent of in het nieuw jaar wilt begonnen, is deze zeker leuk.

Fashion
 photo 2016Terugblik1g_zpsyzmvmftp.jpg
Shopping, sale, outfit en fashion/mode artikelen zie je hier terug die ik dit jaar heb gepost
Ik doe mij best om elke vrijdag outfit Fashion friday foto`s van me en mijn zoon Djess (afwisselen dus). Omdat ik graag uptodate maak ik dagelijks outfit foto van mijn zoon en plaat ik het op mij mij instagram met hastag #instaDJoutfit en elke maand kan je terugkijken. Ook sieraden maak de outfit compleet zoals van het merk Kaya Sieraden, haar accecories voor je dochter of nichtjes die tegenwoordig zo leuk en cute is.

Home
 photo 2016Terugblik1h_zpsil3tedgh.jpg
Een multifuntionel dekbed voor in de zomer en lekker warm in de winter, is een dekbed multifuntionel I love you sleep erg handig. En het wordt niet netjes met dekbedovertrekken. Geen last van sterke geur als je huis schoonmaken want er zijn natuurlijke schoonmaakmiddelen dankzij Marcel`s green soap natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ook handig een Philips Powerpro compact stofzuiger zonder zakje, alleen de snoer te kort voor mij.

Alles nog wat
 photo 2016dhKetting_zpscywx7thw.jpg
Eigenlijk heb ik geen idee en planning voor volgend jaar. In dit geval ga ik gewoon door met blog maar probeer wat rustig aan te doen, misschien minder (als het lukt) posten, bedoel …… “misschien” niet elke dag. En of misschien juist twee of drie artikel per dag verschijnen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Soms komt er plotseling ideeen en ik wil zo snel mogelijk online gooien. En er zijn nog aantal dingen die ik graag op mij blog wil geplaatst worden en dus komt er zeker in nieuw jaar artikels online.

Weekly snapshot ga ik in de morgen online maar wel in de avond en misschien op zondagavond online. Mani monday wil ik zeker doorgaan, fashion friday outfit van mezelf een beetje achter/zat, misschien van Djess wel. Food friday wil ik wel graag verder maar ik belooft niet, zie je wel zelf op mij blog. Cre bea en tips vind ik superleuk om te delen, hopelijk heb ik tijd voor het maken en dan foto`s maken (tegenwoordig maak ik met smartphone), de foto`s zijn misschien minder mooie maar het is stuk sneller. Graag meer uitgaan/travel/city trips en shopping of course 😀 . Daarnaast wil ik volgend jaar vroeg naar bed gaan (hopelijk lukt het dat) en meer foto`s maken van andere dingen (niet alleen producten) en ook crea met foto (bewerken foto`s zoals dit).

Nogmaals bedank allemaal en namens ons een hele fijne nieuw jaar 2017!

Fijne avond en geniet ervan
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like